szakacsreceptek.hu

Gulyásleves sertéshúsból sampinyonnal

    

Tradicionális leves sertéshúsból, amely kiváló főételként is. Friss kenyérrel tálaljuk.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

1 h. 10 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
burgonya150gramm
dijoni mustár1evőkanál
fekete bors, őrölt-
gomba250gramm
hagyma300gramm
majoránna½teáskanál
sertéscomb500gramm
sertészsír2evőkanál
-
víz1liter

1. 

sertészsír 2 evőkanál  hagyma 300 gramm

Zsíron üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát.

2. 

sertéscomb 500 gramm  víz 1 liter  burgonya 150 gramm

Hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott húst. Amikor a hús kicsit megpirul, felöntjük vízzel. Hozzáadunk egy közepesen nagy lereszelt burgonyát. 30 percig főzzük.

3. 

gomba 250 gramm

Hozzáadunk negyedekre vágott sampinyont.

4. 

  fekete bors, őrölt  dijoni mustár 1 evőkanál  majoránna ½ teáskanál

Sóval, borssal, mustárral és majoránnával ízesítjük. Szükség esetén felöntjük vízzel és további 30 percig főzzük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés