RECEPTEK

Gulyásleves sertéshúsból sampinyonnal

Gulyásleves sertéshúsból sampinyonnal

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Tradicionális leves sertéshúsból, amely kiváló főételként is. Friss kenyérrel tálaljuk.

recept,recept fotó,hagyma,sertéscomb,gomba,Húslevesek,A magyar konyha receptjei,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek

Húslevesek

A magyar konyha receptjei

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

1 h. 10 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

burgonya

150

138

gramm

kcal

dijoni mustár

1

36

evőkanál

kcal

fekete bors, őrölt

0

??

kcal

gomba

250

40

gramm

kcal

hagyma

300

132

gramm

kcal

majoránna

½

6

teáskanál

kcal

sertéscomb

500

855

gramm

kcal

sertészsír

2

269

evőkanál

kcal

0

??

kcal

víz

1

0

liter

kcal

 

Recept

1. 

sertészsír 2 evőkanál  hagyma 300 gramm

Zsíron üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát.

Zsíron üvegesre pirítjuk az apróra vágott...

2. 

sertéscomb 500 gramm  víz 1 liter  burgonya 150 gramm

Hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott húst. Amikor a hús kicsit megpirul, felöntjük vízzel. Hozzáadunk egy közepesen nagy lereszelt burgonyát. 30 percig főzzük.

Hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott húst....

3. 

gomba 250 gramm

Hozzáadunk negyedekre vágott sampinyont.

Hozzáadunk negyedekre vágott sampinyont....

4. 

  fekete bors, őrölt  dijoni mustár 1 evőkanál  majoránna ½ teáskanál

Sóval, borssal, mustárral és majoránnával ízesítjük. Szükség esetén felöntjük vízzel és további 30 percig főzzük.

Sóval, borssal, mustárral és majoránnával...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés