Gulyásleves sertéshúsból sampinyonnal
Tradicionális leves sertéshúsból, amely kiváló főételként is. Friss kenyérrel tálaljuk.
recept,recept fotó,hagyma,sertéscomb,gomba,Húslevesek,A magyar konyha receptjei,Gluténmentes ,Laktózmentes
Húslevesek
A magyar konyha receptjei
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 150 | gramm | |
dijoni mustár | 1 | evőkanál | |
fekete bors, őrölt | - | ||
gomba | 250 | gramm | |
hagyma | 300 | gramm | |
majoránna | ½ | teáskanál | |
sertéscomb | 500 | gramm | |
sertészsír | 2 | evőkanál | |
só | - | ||
víz | 1 | liter |
Recept
2.
sertéscomb 500 gramm • víz 1 liter • burgonya 150 gramm
Hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott húst. Amikor a hús kicsit megpirul, felöntjük vízzel. Hozzáadunk egy közepesen nagy lereszelt burgonyát. 30 percig főzzük.
4.
só • fekete bors, őrölt • dijoni mustár 1 evőkanál • majoránna ½ teáskanál
Sóval, borssal, mustárral és majoránnával ízesítjük. Szükség esetén felöntjük vízzel és további 30 percig főzzük.
Jó étvágyat!