Gulyásleves sertéshúsból sampinyonnal

Tradicionális leves sertéshúsból, amely kiváló főételként is. Friss kenyérrel tálaljuk.
recept,recept fotó,hagyma,sertéscomb,gomba,Húslevesek,A magyar konyha receptjei,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Húslevesek
A magyar konyha receptjei
kategóriak
Húslevesek › A magyar konyha receptjei › Gluténmentes › Laktózmentes › Szezonális receptek › Szezon - Hagyma ›Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 150 138 | gramm kcal | |
dijoni mustár | 1 36 | evőkanál kcal | |
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
gomba | 250 40 | gramm kcal | |
hagyma | 300 132 | gramm kcal | |
majoránna | ½ 6 | teáskanál kcal | |
sertéscomb | 500 855 | gramm kcal | |
sertészsír | 2 269 | evőkanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
víz | 1 0 | liter kcal |
Recept

2.
sertéscomb 500 gramm • víz 1 liter • burgonya 150 gramm
Hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott húst. Amikor a hús kicsit megpirul, felöntjük vízzel. Hozzáadunk egy közepesen nagy lereszelt burgonyát. 30 percig főzzük.


4.
só • fekete bors, őrölt • dijoni mustár 1 evőkanál • majoránna ½ teáskanál
Sóval, borssal, mustárral és majoránnával ízesítjük. Szükség esetén felöntjük vízzel és további 30 percig főzzük.

Jó étvágyat!