Tartármártás tejfölből

Könnyű tartármártás, amely kiváló rántott ételekhez.
recept,recept fotó,tejföl (14-18%),hagyma,csemege uborka,Főzelékek és mártások,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Főzelékek és mártások
Hozzávalók
Hozzávalók
csemege uborka | 40 5 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
hagyma | 40 18 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tejföl (14-18%) | 200 320 | gramm kcal | |
teljes zsírtartalmú mustár | 1 19 | evőkanál kcal |
Recept
1.
hagyma 40 gramm • csemege uborka 40 gramm • teljes zsírtartalmú mustár 1 evőkanál • só • fekete bors, őrölt
A hagymát megpucoljuk, és apróra vagdaljuk. Az uborkát ugyanúgy apróra vagdaljuk, esetleg lereszeljük. Az egészhez mustárt adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk.


Jó étvágyat!