Coleslaw lillakáposztából
Coleslaw, amerikai káposztasaláta grillhúsok és hamburgerek mellé
recept,recept fotó,vöröskáposzta ,zeller,répa,Zöldségsaláták,Gluténmentes
Zöldségsaláták
kategóriak
Zöldségsaláták › Gluténmentes › Szezon - Fejes káposzta ( édes, vörös) › Szezon - Sárgarépa › Szezon - Zeller ›
Hozzávalók
Hozzávalók
balzsamecet | 3 | evőkanál | |
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
hagyma | 80 | gramm | |
kristálycukor | 1 | teáskanál | |
majonéz | 200 | gramm | |
répa | 300 | gramm | |
tejföl (14-18%) | 250 | gramm | |
vöröskáposzta | 800 | gramm | |
zeller | 200 | gramm |
Recept
2.
...és konyhai robot gépben apróra reszeljük.
3.
A káposztát megsózzuk, összekeverjük és fél órát állni hagyjuk. Ezután a levét kinyomkodjuk és leöntjük a káposztáról.
7.
balzsamecet 3 evőkanál • kristálycukor 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál
Ecetet öntünk hozzá, egy kevés cukrot és borsot is adhatunk hozzá.
9.
Alaposan összekeverjük és 2-3 órára hűvös helyre rakjuk hogy összeérjenek az ízek.
Jó étvágyat!