RECEPTEK

Coleslaw lillakáposztából

Coleslaw lillakáposztából

Coleslaw, amerikai káposztasaláta grillhúsok és hamburgerek mellé

recept,recept fotó,vöröskáposzta ,zeller,répa,Zöldségsaláták,Gluténmentes

Zöldségsaláták

Főzőcske

Adag

10

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

balzsamecet3evőkanál
fekete bors, őrölt½teáskanál
hagyma80gramm
kristálycukor1teáskanál
majonéz200gramm
répa300gramm
tejföl (14-18%)250gramm
vöröskáposzta 800gramm
zeller200gramm

 

Recept

1. 

vöröskáposzta  800 gramm

A káposztát megmossuk, felszeleteljük...

2. 

...és konyhai robot gépben apróra reszeljük.

3. 

A káposztát megsózzuk, összekeverjük és fél órát állni hagyjuk. Ezután a levét kinyomkodjuk és leöntjük a káposztáról.

4. 

répa 300 gramm

A sárgarépát megmossuk, megpucoljuk, lereszeljük.

5. 

zeller 200 gramm

A zellert megmossuk, megpucoljuk. Szintén lereszeljük mint a sárgarépát.

6. 

hagyma 80 gramm

A káposztához keverjük a sárgarépát, zellert és az apróra vágott vöröshagymát.

7. 

balzsamecet 3 evőkanál  kristálycukor 1 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál

Ecetet öntünk hozzá, egy kevés cukrot és borsot is adhatunk hozzá.

8. 

tejföl (14-18%) 250 gramm  majonéz 200 gramm

A tejfölt és a majonézt is adjuk hozzá.

9. 

Alaposan összekeverjük és 2-3 órára hűvös helyre rakjuk hogy összeérjenek az ízek.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit