RECEPTEK

Céklás-sárgarépa saláta joghurttal

Céklás-sárgarépa saláta joghurttal

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Egészséges saláta (raita), amelyet az india konyhában pikáns ételekhez tálalnak. Viszont kiváló egymagában is, mint fitnesz vacsora, illetve köretként húsokhoz.

recept,recept fotó,cékla,répa,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Zöldségsaláták,Indiai receptek,Gluténmentes

Zöldségsaláták

Indiai receptek

Főzőcske

Adag

4

Adag tömege

293 g

Adag energiatartalma

195 kcal

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

citromlé

2

7

evőkanál

kcal

cékla

350

168

gramm

kcal

fekete bors, őrölt

¼

5

teáskanál

kcal

himalája étkezési só rózsaszín

½

0

teáskanál

kcal

natúr joghurt 3,5% zsírtartalom

350

245

gramm

kcal

nádcukor

2

40

teáskanál

kcal

répa

350

158

gramm

kcal

római kömény, őrölt - jeera

¼

5

teáskanál

kcal

szárított mentalevél

½

8

teáskanál

kcal

½

0

teáskanál

kcal

vaj

20

147

gramm

kcal

víz

50

0

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

cékla 350 gramm

A céklát megmossuk és forró vízbe helyezzük. Puhára főzzük 30-50 percig (mérettől függően). Miután kihűlt, burgonya hámozóval meghámozzuk.

A céklát megmossuk és forró vízbe helyezzük....

2. 

A céklát kisebb kockákra vágjuk.

A céklát kisebb kockákra vágjuk....

3. 

répa 350 gramm

A sárgarépát megpucoljuk, megmossuk és karikákra vágjuk.

A sárgarépát megpucoljuk, megmossuk és...

4. 

vaj 20 gramm

Egy lábasban felolvasszuk a vajat. Megpirítjuk

Egy lábasban felolvasszuk a vajat. Megpirítjuk...

5. 

 ½ teáskanál  víz 50 milliliter

Hozzáadjuk a sót és felöntjük vízzel, majd 10-15 percig puhára pároljuk fedő alatt. Hagyjuk lehűlni.

Hozzáadjuk a sót és felöntjük vízzel, majd...

6. 

natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 350 gramm  nádcukor 2 teáskanál  himalája étkezési só rózsaszín ½ teáskanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál  római kömény, őrölt - jeera ¼ teáskanál  szárított mentalevél ½ teáskanál  citromlé 2 evőkanál

A sárgarépát összekeverjük a céklával. A joghurtban elkeverjük a cukrot, sót, borsot, köménymagot, mentát és a citromlevet.

A sárgarépát összekeverjük a céklával. A...

7. 

A zöldségekre ráöntjük a joghurtot és alaposan összekeverjük. Tálalás előtt ajánlatos egy órán át hűvös helyen pihentetni.

A zöldségekre ráöntjük a joghurtot és...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés