RECEPTEK

Mezei saláta céklával és dióval

Mezei saláta céklával és dióval

Egészséges saláta ropogós dióval. Köretként vagy akár diétás vacsoraként is tálalhatjuk. Az adagok száma az adagolás módjától függ.

recept,recept fotó,cékla,mezei saláta,Zöldségsaláták,Gluténmentes ,Laktózmentes

Zöldségsaláták

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

citrom-
cékla350gramm
dió-
dióolaj-
mezei saláta100gramm
sztévia por-

 

Recept

1. 

cékla 350 gramm

A céklát megmossuk és vízben puhára főzzük. A főzési idő az általunk használt cékla méretétől függ. Lecsöpögtetjük és hagyjuk kihűlni. Meghámozzuk.

2. 

Vágjuk a céklát vékony csíkokra.

3. 

mezei saláta 100 gramm  citrom

A mezei salátát megmossuk, a céklával összekeverjük és néhány csepp citromlével ízesítjük.

4. 

sztévia por

Finoman megszórjuk meglocsoljuk sztévia porral és összekeverjük.

5. 

dió  dióolaj

Egy serpenyőben, állandó keverés mellett, szárazon pirítjuk meg a diót. A pirított diót olajjal enyhén meglocsoljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit