Mezei saláta céklával és dióval
Egészséges saláta ropogós dióval. Köretként vagy akár diétás vacsoraként is tálalhatjuk. Az adagok száma az adagolás módjától függ.
recept,recept fotó,cékla,mezei saláta,Zöldségsaláták,Gluténmentes ,Laktózmentes
Zöldségsaláták
Recept
1.
cékla 350 gramm
A céklát megmossuk és vízben puhára főzzük. A főzési idő az általunk használt cékla méretétől függ. Lecsöpögtetjük és hagyjuk kihűlni. Meghámozzuk.
2.
Vágjuk a céklát vékony csíkokra.
3.
mezei saláta 100 gramm • citrom
A mezei salátát megmossuk, a céklával összekeverjük és néhány csepp citromlével ízesítjük.
5.
Egy serpenyőben, állandó keverés mellett, szárazon pirítjuk meg a diót. A pirított diót olajjal enyhén meglocsoljuk.
Jó étvágyat!