Egészséges saláta ropogós dióval. Köretként vagy akár diétás vacsoraként is tálalhatjuk. Az adagok száma az adagolás módjától függ.
recept,recept fotó,cékla,mezei saláta,Zöldségsaláták,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Zöldségsaláták
Főzőcske
Adag
4
Az elkészítés ideje
—
Nehézség
alacsony
1.
cékla 350 gramm
A céklát megmossuk és vízben puhára főzzük. A főzési idő az általunk használt cékla méretétől függ. Lecsöpögtetjük és hagyjuk kihűlni. Meghámozzuk.
2.
Vágjuk a céklát vékony csíkokra.
3.
mezei saláta 100 gramm • citrom
A mezei salátát megmossuk, a céklával összekeverjük és néhány csepp citromlével ízesítjük.
5.
Egy serpenyőben, állandó keverés mellett, szárazon pirítjuk meg a diót. A pirított diót olajjal enyhén meglocsoljuk.
Jó étvágyat!
citrom | - | ||
cékla | 350 | gramm | |
dió | - | ||
dióolaj | - | ||
mezei saláta | 100 | gramm | |
sztévia por | - |