Mezei saláta céklával és dióval

Egészséges saláta ropogós dióval. Köretként vagy akár diétás vacsoraként is tálalhatjuk. Az adagok száma az adagolás módjától függ.
recept,recept fotó,cékla,mezei saláta,Zöldségsaláták,Laktózmentes ,Gluténmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
| citrom | 0 ?? | kcal | |
| cékla | 350 168 | gramm kcal | |
| dió | 0 ?? | kcal | |
| dióolaj | 0 ?? | kcal | |
| mezei saláta | 100 15 | gramm kcal | |
| sztévia por | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
cékla 350 gramm
A céklát megmossuk és vízben puhára főzzük. A főzési idő az általunk használt cékla méretétől függ. Lecsöpögtetjük és hagyjuk kihűlni. Meghámozzuk.

2.
Vágjuk a céklát vékony csíkokra.

3.
mezei saláta 100 gramm • citrom
A mezei salátát megmossuk, a céklával összekeverjük és néhány csepp citromlével ízesítjük.


5.
Egy serpenyőben, állandó keverés mellett, szárazon pirítjuk meg a diót. A pirított diót olajjal enyhén meglocsoljuk.

Jó étvágyat!






















