szakacsreceptek.hu

Mezei saláta céklával és dióval

Mezei saláta céklával és dióval

    

Egészséges saláta ropogós dióval. Köretként vagy akár diétás vacsoraként is tálalhatjuk. Az adagok száma az adagolás módjától függ.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

cékla 350 gramm

A céklát megmossuk és vízben puhára főzzük. A főzési idő az általunk használt cékla méretétől függ. Lecsöpögtetjük és hagyjuk kihűlni. Meghámozzuk.

2. 

Vágjuk a céklát vékony csíkokra.

3. 

mezei saláta 100 gramm  citrom

A mezei salátát megmossuk, a céklával összekeverjük és néhány csepp citromlével ízesítjük.

4. 

sztévia por

Finoman megszórjuk meglocsoljuk sztévia porral és összekeverjük.

5. 

dió  dióolaj

Egy serpenyőben, állandó keverés mellett, szárazon pirítjuk meg a diót. A pirított diót olajjal enyhén meglocsoljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés