Céklasaláta gyümölccsel és kukoricával

Kitűnő zöldséges - gyümölcsös saláta, amely sült húsok mellé kiváló.
recept,recept fotó,cékla,Zöldségsaláták,Gluténmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
alma | 150 92 | gramm kcal | |
ananász, fertőtlenített | 150 ?? | gramm kcal | |
citrom | 1 ?? | darab kcal | |
cékla | 1 480 | kilogramm kcal | |
kiwi | 200 100 | gramm kcal | |
majonéz light | 100 459 | gramm kcal | |
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 150 140 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
víz | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
A céklát megmossuk, majd fazékba rakjuk és felforraljuk, majd puhára főzzük (1-1,5 óra kb). Ezután a vizet leöntjük, és hagyjuk kihűlni.

2.
A céklát megpucoljuk, vastagabb szeletekre vágjuk...

3.
... majd kockákra vágjuk.

4.
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 150 gramm • citrom 1 darab
Hozzáadunk leszűrt konzerv kukoricát és egy citrom levét.



7.
ananász, fertőtlenített 150 gramm • alma 150 gramm • só 1 teáskanál
... leszűrt konzerv ananászt, és meghámozott vastagra lereszelt almát. Ízlés szerint sózzuk. Hűvös helyen állni hagyjuk a salátát, legalább egy órán át tálalás előtt.

Jó étvágyat!