Zeller saláta
Könnyű, lágy majonézes-tejfölös zellersaláta, teli kukoricával, zöldséggel és ananásszal. Kiváló hidegtálakhoz, de ki lehet próbálni köretként a rántott sertés szeletekhez is.
recept,recept fotó,póréhagyma,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,ananász, fertőtlenített ,ananászos zellersaláta konzerv,Zöldségsaláták,,Szezonális receptek,Gluténmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
ananász, fertőtlenített | 240 | gramm | |
ananászos zellersaláta konzerv | 200 | gramm | |
majonéz light | 180 | gramm | |
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 280 | gramm | |
póréhagyma | 200 | gramm | |
tejföl (14-18%) | 180 | gramm |
Recept
1.
póréhagyma 200 gramm
A póréhagymát megpucoljuk, megmossuk, és vékony karikákra vágjuk, majd egy mélyebb tálba rakjuk.
2.
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 280 gramm
Majd hozzáadunk egy konzerv kukoricát, amelyet leszűrünk előtte...
6.
A majonézes tejfellel leöntjük a salátát, és egy éjszakára hűvös helyen lefedve pihentetjük.
7.
Másnap a salátát alaposan megkeverjük, és egy órán át újra pihentetjük, majd tálaljuk. A salátát nem sózzuk, borsozzuk!
Jó étvágyat!