RECEPTEK

Zeller saláta

Zeller saláta

Könnyű, lágy majonézes-tejfölös zellersaláta, teli kukoricával, zöldséggel és ananásszal. Kiváló hidegtálakhoz, de ki lehet próbálni köretként a rántott sertés szeletekhez is.

recept,recept fotó,póréhagyma,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,ananász, fertőtlenített ,ananászos zellersaláta konzerv,Zöldségsaláták,,Gluténmentes

Zöldségsaláták

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

ananász, fertőtlenített 240gramm
ananászos zellersaláta konzerv200gramm
majonéz light180gramm
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású280gramm
póréhagyma200gramm
tejföl (14-18%)180gramm

 

Recept

1. 

póréhagyma 200 gramm

A póréhagymát megpucoljuk, megmossuk, és vékony karikákra vágjuk, majd egy mélyebb tálba rakjuk.

2. 

morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 280 gramm

Majd hozzáadunk egy konzerv kukoricát, amelyet leszűrünk előtte...

3. 

ananász, fertőtlenített  240 gramm

... majd az apróra vágott leszűrt ananász konzervet...

4. 

ananászos zellersaláta konzerv 200 gramm

... és a végén az ananászos zelleres konzervet.

5. 

tejföl (14-18%) 180 gramm  majonéz light 180 gramm

A tejfölt összekeverjük a majonézzel.

6. 

A majonézes tejfellel leöntjük a salátát, és egy éjszakára hűvös helyen lefedve pihentetjük.

7. 

Másnap a salátát alaposan megkeverjük, és egy órán át újra pihentetjük, majd tálaljuk. A salátát nem sózzuk, borsozzuk!

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit