Zeller saláta

Könnyű, lágy majonézes-tejfölös zellersaláta, teli kukoricával, zöldséggel és ananásszal. Kiváló hidegtálakhoz, de ki lehet próbálni köretként a rántott sertés szeletekhez is.
recept,recept fotó,póréhagyma,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,ananász, fertőtlenített ,ananászos zellersaláta konzerv,Zöldségsaláták,,Gluténmentes
Zöldségsaláták
Főzőcske
Adag
8
Adag tömege
160 g
Adag energiatartalma
213 kcal
Az elkészítés ideje
15 min.
Nehézség
alacsony
Hozzávalók
Hozzávalók
ananász, fertőtlenített | 240 144 | gramm kcal | |
ananászos zellersaláta konzerv | 200 90 | gramm kcal | |
majonéz light | 180 827 | gramm kcal | |
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 280 261 | gramm kcal | |
póréhagyma | 200 92 | gramm kcal | |
tejföl (14-18%) | 180 288 | gramm kcal |
Recept
1.
póréhagyma 200 gramm
A póréhagymát megpucoljuk, megmossuk, és vékony karikákra vágjuk, majd egy mélyebb tálba rakjuk.

2.
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 280 gramm
Majd hozzáadunk egy konzerv kukoricát, amelyet leszűrünk előtte...




6.
A majonézes tejfellel leöntjük a salátát, és egy éjszakára hűvös helyen lefedve pihentetjük.

7.
Másnap a salátát alaposan megkeverjük, és egy órán át újra pihentetjük, majd tálaljuk. A salátát nem sózzuk, borsozzuk!

Jó étvágyat!