RECEPTEK

Káposzta saláta majonézzel

Káposzta saláta majonézzel

Frissítő és ízletes saláta friss vörös káposztából majonézzel. Amennyiben kevesebb kalóriát szeretne bevinni, úgy "light" majonézt vagy joghurtot használjon.

recept,recept fotó,vöröskáposzta ,majonéz,Zöldségsaláták,Gluténmentes ,Vegetáriánus receptek

Zöldségsaláták

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csemege uborka50gramm
ecet1evőkanál
fekete bors, őrölt¼teáskanál
majonéz400gramm
répa100gramm
½teáskanál
vöröshagyma150gramm
vöröskáposzta 700gramm

 

Recept

1. 

vöröskáposzta  700 gramm  répa 100 gramm

A káposztát és a sárgarépát megpucoljuk és lereszeljük.

2. 

 ½ teáskanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál  ecet 1 evőkanál  vöröshagyma 150 gramm

Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Ízesítjük és egy nagyobb tálban összekeverjük.

3. 

csemege uborka 50 gramm

Hozzáadjuk az apróra vágott uborkát.

4. 

majonéz 400 gramm

A végén alaposan összekeverjük a majonézzel. Egy napig a hűtőben pihentetjük, hogy összeálljanak az ízek.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés