Káposzta saláta majonézzel
Frissítő és ízletes saláta friss vörös káposztából majonézzel. Amennyiben kevesebb kalóriát szeretne bevinni, úgy "light" majonézt vagy joghurtot használjon.
recept,recept fotó,vöröskáposzta ,majonéz,Zöldségsaláták,Gluténmentes ,Vegetáriánus receptek
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
csemege uborka | 50 | gramm | |
ecet | 1 | evőkanál | |
fekete bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
majonéz | 400 | gramm | |
répa | 100 | gramm | |
só | ½ | teáskanál | |
vöröshagyma | 150 | gramm | |
vöröskáposzta | 700 | gramm |
Recept
2.
só ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál • ecet 1 evőkanál • vöröshagyma 150 gramm
Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Ízesítjük és egy nagyobb tálban összekeverjük.
4.
majonéz 400 gramm
A végén alaposan összekeverjük a majonézzel. Egy napig a hűtőben pihentetjük, hogy összeálljanak az ízek.
Jó étvágyat!