szakacsreceptek.hu

Káposzta saláta majonézzel

Káposzta saláta majonézzel

    

Frissítő és ízletes saláta friss vörös káposztából majonézzel. Amennyiben kevesebb kalóriát szeretne bevinni, úgy "light" majonézt vagy joghurtot használjon.

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

vöröskáposzta  700 gramm  répa 100 gramm

A káposztát és a sárgarépát megpucoljuk és lereszeljük.

2. 

 ½ teáskanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál  ecet 1 evőkanál  vöröshagyma 150 gramm

Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Ízesítjük és egy nagyobb tálban összekeverjük.

3. 

csemege uborka 50 gramm

Hozzáadjuk az apróra vágott uborkát.

4. 

majonéz 400 gramm

A végén alaposan összekeverjük a majonézzel. Egy napig a hűtőben pihentetjük, hogy összeálljanak az ízek.

Jó étvágyat!

csemege uborka50gramm
ecet1evőkanál
fekete bors, őrölt¼teáskanál
majonéz400gramm
répa100gramm
½teáskanál
vöröshagyma150gramm
vöröskáposzta 700gramm

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés