Coleslaw káposztasaláta

Kedvelt káposztasaláta majonézzel. Egy nagyon finom receptet mutatunk most be. Kiváló húsok mellé köretként is. Közkedvelt hidegtálak mellé is.
recept,recept fotó,fehérkáposzta,zeller,Zöldségsaláták,Gluténmentes
Zöldségsaláták
kategóriak
Zöldségsaláták › Gluténmentes › Szezon - Fejes káposzta ( édes, vörös) › Szezon - Zeller ›Hozzávalók
Hozzávalók
balzsamecet | 2 9 | teáskanál kcal | |
fehérkáposzta | 650 189 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
hagyma | 50 22 | gramm kcal | |
kristálycukor | 1.5 31 | teáskanál kcal | |
majonéz | 300 ?? | milliliter kcal | |
répa | 150 68 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
zeller | 200 100 | gramm kcal |
Recept



4.
zeller 200 gramm
A zellert megpucoljuk, megmossuk, és lágyra lereszeljük, majd hozzáadjuk a hagymához.

5.
répa 150 gramm
A répát megpucoljuk, megmossuk, és vastagon lereszeljük, majd hozzáadjuk a zellerhez és hagymához.

6.
fekete bors, őrölt ¼ teáskanál • kristálycukor 1.5 teáskanál • balzsamecet 2 teáskanál
A káposztát jól kifacsarjuk, és jól összekeverjük a többi zöldséggel. Fűszerezzük, cukrozzuk, és megcsepegtetjük balzsamecettel. Jól összekeverjük.

7.
majonéz 300 milliliter
A végén hozzákeverjük a majonézt. A salátát egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

Jó étvágyat!