Joghurtos saláta répából és káposztából.
Köretnek kiváló enyhén keserű saláta. Az indiai konyha alapján készült.
recept,recept fotó,fehérkáposzta,répa,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Zöldségsaláták,Indiai receptek,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Zöldségsaláták
Indiai receptek
kategóriak
Zöldségsaláták Indiai receptek Gluténmentes Szezonális receptek Ázsiai konyha Szezon - Fejes káposzta ( édes, vörös) Szezon - Sárgarépa
Hozzávalók
Hozzávalók
fehérkáposzta | 500 | gramm | |
köménymag, darált | ½ | teáskanál | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 250 | gramm | |
nádcukor | 3 | teáskanál | |
répa | 300 | gramm | |
só | 1 | teáskanál | |
vöröshagyma | 50 | gramm | |
őrölt koriander | ¼ | teáskanál |
Recept
1.
fehérkáposzta 500 gramm • répa 300 gramm • vöröshagyma 50 gramm
A káposztát szétvágjuk és konyhai robotgép segítségével lereszeljük. Megpucoljuk a répát és a hagymát.

2.
só 1 teáskanál
A lereszelt káposztát megsózzuk és 15 percig állni hagyjuk a sóban. Majd kicsavarjuk a fölösleges levet.

3.
A répát, hagymát lereszeljük és hozzáadjuk a káposztához.

4.
nádcukor 3 teáskanál • köménymag, darált ½ teáskanál • őrölt koriander ¼ teáskanál • natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 250 gramm
A joghurtban cukrot és fűszereket keverünk szét. Hozzáadjuk a zöldséghez...

5.
...összekeverjük.

Jó étvágyat!