szakacsreceptek.hu

Joghurtos saláta répából és káposztából.

    

Köretnek kiváló enyhén keserű saláta. Az indiai konyha alapján készült.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
fehérkáposzta500gramm
köménymag, darált½teáskanál
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom250gramm
nádcukor3teáskanál
répa300gramm
1teáskanál
vöröshagyma50gramm
őrölt koriander ¼teáskanál

1. 

fehérkáposzta 500 gramm  répa 300 gramm  vöröshagyma 50 gramm

A káposztát szétvágjuk és konyhai robotgép segítségével lereszeljük. Megpucoljuk a répát és a hagymát.

2. 

 1 teáskanál

A lereszelt káposztát megsózzuk és 15 percig állni hagyjuk a sóban. Majd kicsavarjuk a fölösleges levet.

3. 

A répát, hagymát lereszeljük és hozzáadjuk a káposztához.

4. 

nádcukor 3 teáskanál  köménymag, darált ½ teáskanál  őrölt koriander  ¼ teáskanál  natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 250 gramm

A joghurtban cukrot és fűszereket keverünk szét. Hozzáadjuk a zöldséghez...

5. 

...összekeverjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés