Joghurtos saláta répából és káposztából.

Köretnek kiváló enyhén keserű saláta. Az indiai konyha alapján készült.
recept,recept fotó,fehérkáposzta,répa,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Zöldségsaláták,Indiai receptek,Gluténmentes
Zöldségsaláták
Indiai receptek
kategóriak
Zöldségsaláták › Indiai receptek › Gluténmentes › Ázsiai konyha › Szezon - Fejes káposzta ( édes, vörös) › Szezon - Sárgarépa ›Hozzávalók
Hozzávalók
fehérkáposzta | 500 145 | gramm kcal | |
köménymag, darált | ½ 9 | teáskanál kcal | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 250 175 | gramm kcal | |
nádcukor | 3 60 | teáskanál kcal | |
répa | 300 135 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
vöröshagyma | 50 20 | gramm kcal | |
őrölt koriander | ¼ 4 | teáskanál kcal |
Recept
1.
fehérkáposzta 500 gramm • répa 300 gramm • vöröshagyma 50 gramm
A káposztát szétvágjuk és konyhai robotgép segítségével lereszeljük. Megpucoljuk a répát és a hagymát.

2.
só 1 teáskanál
A lereszelt káposztát megsózzuk és 15 percig állni hagyjuk a sóban. Majd kicsavarjuk a fölösleges levet.

3.
A répát, hagymát lereszeljük és hozzáadjuk a káposztához.

4.
nádcukor 3 teáskanál • köménymag, darált ½ teáskanál • őrölt koriander ¼ teáskanál • natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 250 gramm
A joghurtban cukrot és fűszereket keverünk szét. Hozzáadjuk a zöldséghez...

5.
...összekeverjük.

Jó étvágyat!