Egy finom lekváros töltött fánk ebédre vagy vacsorára és nem csak a farsangi időszakra.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
közepes
Tény, hogy a legtöbb magyar ember imádja a töpörtyűt, a zsíros kenyérről pedig nem is beszélve. Azonban jobban jártok, hogyha saját magatok készítitek el a zsírt illetve a töpörtyűt, mivel sokkal finomabb.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 20 min.Nehézség
közepes
Finom farsangi fánkok teli málnás lekvárral.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Hagyományos recept, amely generációról generációra száll.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Egy klasszikus recept a finom tepertős kenőre.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
25 min.Nehézség
alacsony
Sűrű leves. Kényérrel vagy péksüteménnyel fogyasztjuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
2 h. 20 min.Nehézség
alacsony
Teljes kiőrlésű farsangi fánk, azoknak, akik nem mondanak le a finomságokról, hanem egészségessé teszik azokat.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 20 min.Nehézség
közepes
Házilag készített sonka 100 ˇ% sertéshúsból készítve, tartósítószerek nélkül. Az elkészült sonkának eredeti színe és finom íze van. A legideálisabb sonka a gyermekek részére
A megadott alapanyagból 650 gr sonka készül el.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
2 h. 40 min.Nehézség
közepes
Pehelykönnyű burgonyafánk szilvalekvárral töltve.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
közepes
Nagyon finom laktató téli eledel, igaz kissé hosszas az elkészítése, de megéri. Finom kenyérrel,hagymával és ecettel fogyasztjuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
Egy kiló kiváló házi disznósajt, amitől megnyalja a tíz ujját is.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
Ennek a fánknak nagy előnye, hogy sütőben sült, ezért minden felesleges zsiradéktól mentes. Azoknak ideális elkészíteni, akik tartózkodnak a túlzott zsírfogyasztástól.Közeleg a farsang, és a jelmezed már megvan, csak az olajszagtól rettegsz? Itt a megoldás!
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
1 h. 10 min.Nehézség
közepes