RECEPTEK

Epres zselés sütemény

Epres zselés sütemény

Finom piskóta és eperdarabok zselében - ellenállhatatlan kombináció, amely felfrissíti a forró nyári napokat.

recept,recept fotó,tortazselé, piros,eper,Sütemények,Laktózmentes ,Szezonális receptek

Sütemények

Főzőcske

Adag

12

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

eper200gramm
porcukor50gramm
rétesliszt60gramm
sütőpor2teáskanál
tortazselé, piros20gramm
tyúk tojás3darab

 

Recept

1. A piskóta elkészítése

tyúk tojás 3 darab  porcukor 50 gramm

Egy tálban kikeverjük a sárgáját cukorral.

2. 

rétesliszt 60 gramm  sütőpor 2 teáskanál

Egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet sütőporral.

3. 

A sárgájához óvatosan felváltogatva belekeverjük a lisztet és a fehérjéből készített kemény habot.

4. A piskóta sütése

A piskóta tésztát beleöntjük egy zsiradékkal kikent és liszttel meghintett tortaformába. Kb. 15 percig sütjük 180°C-on.

5. 

eper 200 gramm

A lehűlt piskótára eper darabokat rakunk.

6. 

tortazselé, piros 20 gramm

A tortazselét a csomagolásán található utasítás szerint készítjük el. Még langyosan ráöntjük a piskótára az eper darabokkal. Hűtőben legalább 4 órán át állni hagyjuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés