Epres zselés sütemény

Finom piskóta és eperdarabok zselében - ellenállhatatlan kombináció, amely felfrissíti a forró nyári napokat.
recept,recept fotó,tortazselé, piros,eper,Sütemények,Laktózmentes
Sütemények
Főzőcske
Adag
12
Adag tömege
43 g
Adag energiatartalma
70 kcal
Az elkészítés ideje
60 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
eper | 200 86 | gramm kcal | |
porcukor | 50 194 | gramm kcal | |
rétesliszt | 60 214 | gramm kcal | |
sütőpor | 2 8 | teáskanál kcal | |
tortazselé, piros | 20 70 | gramm kcal | |
tyúk tojás | 3 264 | darab kcal |
Recept
1. A piskóta elkészítése
tyúk tojás 3 darab • porcukor 50 gramm
Egy tálban kikeverjük a sárgáját cukorral.


3.
A sárgájához óvatosan felváltogatva belekeverjük a lisztet és a fehérjéből készített kemény habot.

4. A piskóta sütése
A piskóta tésztát beleöntjük egy zsiradékkal kikent és liszttel meghintett tortaformába. Kb. 15 percig sütjük 180°C-on.


6.
tortazselé, piros 20 gramm
A tortazselét a csomagolásán található utasítás szerint készítjük el. Még langyosan ráöntjük a piskótára az eper darabokkal. Hűtőben legalább 4 órán át állni hagyjuk.

Jó étvágyat!