szakacsreceptek.hu

Cseh receptek

 
Utopenci (Prágai pácolt virsli)

Kitűnő, enyhén pikáns, töltött prágai pácolt virsli - a cseh hideg konyha klasszikusa.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

Gombás-szalonnás knédli

Finom és laktató knédli tipikus zsemlemorzsával, amely gombával és szalonnával van kiegészítve.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

1 h. 10 min.

Nehézség

alacsony

Morvai veréb

Cseh klasszikus, sertéscomb savanyú káposztával és knédlivel.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

alacsony

Morvai kalács

Ízletes édes kalácsok különféle töltelékekkel - túrós, mákos, diós, vagy esetleg lekváros. Az elkészítése több időt vesz igénybe, mivel a sütőlapra egyszerre nem fér fel nagyobb mennyiség. De az elfogyasztása nem vesz igénybe sok időt.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

Karlsbadi knédli

Finom és laktató knédli tipikus zsemlekockákkal.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

1 h. 10 min.

Nehézség

alacsony

Bélszín tejszínes mártásnban

Igazán finom klasszikus, ahogy nagyapáink készítették ötven évvel ezelőtt.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

Húsvéti júdás kalács

A júdások egy nagyon kedvelt Húsvéti kalács, amely már néhány évszázada ismert

Főzőcske

Zuzka

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

alacsony

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés