Kitűnő, enyhén pikáns, töltött prágai pácolt virsli - a cseh hideg konyha klasszikusa.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
alacsony
Cseh klasszikus, sertéscomb savanyú káposztával és knédlivel.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
alacsony
Finom és laktató knédli tipikus zsemlemorzsával, amely gombával és szalonnával van kiegészítve.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
1 h. 10 min.Nehézség
alacsony
Tejszínes gombaleves kaporral (Kulajda)
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
45 min.Nehézség
közepes
Ízletes édes kalácsok különféle töltelékekkel - túrós, mákos, diós, vagy esetleg lekváros. Az elkészítése több időt vesz igénybe, mivel a sütőlapra egyszerre nem fér fel nagyobb mennyiség. De az elfogyasztása nem vesz igénybe sok időt.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
A júdások egy nagyon kedvelt Húsvéti kalács, amely már néhány évszázada ismert
Főzőcske
ZuzkaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
alacsony
Finom knédli szendvicskenyérből.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
45 min.Nehézség
közepes
Mi is a svíčková? Végeredményben és röviden: ízletes kombinációja az omlós bélszínnek, krémes mártásnak és természetesen a cseh konyha egyik alapkövének számító knédlinek.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
3 h. 30 min.Nehézség
közepes
Igazán finom klasszikus, ahogy nagyapáink készítették ötven évvel ezelőtt.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
Csak kevesen tudnak ellenállni a sült sértés hús, hagyma, fokhagyma, paprika, savanyú uborka és ketchup kombinációjának. Hogy a hóhér lendülete igazán erős legyen, csípős paprikával élesítsük meg neki a baltáját.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
45 min.Nehézség
alacsony
Finom és laktató knédli tipikus zsemlekockákkal.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
1 h. 10 min.Nehézség
alacsony