RECEPTEK

Szejtán borsóval

Szejtán borsóval

Szoté borsóval és szejtánnal pirítva hagymán, fokhagymán és gyömbéren.

recept,recept fotó,szejtán,mirelit borsó,Húsnélküli ételek,Vegán receptek,Vegetáriánus receptek,Laktózmentes

Húsnélküli ételek

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csemege uborka50gramm
fekete bors, őrölt¼teáskanál
fokhagyma2gerezd
gyömbérgyökér30gramm
hagyma100gramm
mirelit borsó200gramm
osztrigamártás2evőkanál
szejtán500gramm
szójamártás2evőkanál
¼teáskanál
víz100milliliter
étolaj2evőkanál

 

Recept

1. 

hagyma 100 gramm  fokhagyma 2 gerezd  gyömbérgyökér 30 gramm  étolaj 2 evőkanál

Az olajon megpirítjuk a finomra vágott gyömbért, hagymát és fokhagymát.

2. 

szejtán 500 gramm

Vágjunk a szeitánt hasábokra, és tegyük aserpenyőbe.

3. 

fekete bors, őrölt ¼ teáskanál   ¼ teáskanál  szójamártás 2 evőkanál  osztrigamártás 2 evőkanál

Fűszerekkel, sóval és mártásokkal ízesítjük.

4. 

mirelit borsó 200 gramm  víz 100 milliliter

Adjunk hozzá fagyasztott borsót, kevés vizet és pároljuk körülbelül 20 percig.

5. 

csemege uborka 50 gramm

A végén keverjük hozzá az apróra vágott uborkát, és hagyjuk egy percig felmelegedni.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés