RECEPTEK

Ínyenc bab hagymán

Ínyenc bab hagymán

A hagymás bab egy változatosabb változata édes sárgarépával redukált paradicsomszószban.

recept,recept fotó,bab konzerv,paradicsomszósz,Húsnélküli ételek,Vegetáriánus receptek,Vegán receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes

Húsnélküli ételek

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

bab konzerv300gramm
fekete bors, őrölt¼teáskanál
hagyma60gramm
kristálycukor1teáskanál
majoránna½teáskanál
paradicsomszósz250milliliter
repceolaj2evőkanál
répa100gramm
½teáskanál
őrölt gyömbér1teáskanál

 

Recept

1. 

répa 100 gramm

A sárgarépát vastagabb karikára vágjuk...

2. 

repceolaj 2 evőkanál

... olajon kisütjük.

3. 

hagyma 60 gramm

A hagymát durvára vágjuk...

4. 

fekete bors, őrölt ¼ teáskanál

... és dobjuk a serpenyőbe. Fűszerezzük.

5. 

bab konzerv 300 gramm

A konzerv babot vízben megmossuk.

6. 

paradicsomszósz 250 milliliter  majoránna ½ teáskanál  őrölt gyömbér 1 teáskanál   ½ teáskanál  kristálycukor 1 teáskanál

Adjuk hozzá a paradicsompürét, a majoránnát, az őrölt gyömbért, a cukrot és a sót.

7. 

Főzéssel és időnkénti megkeveréssel elkészítjük a mártást.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés