A hagymás bab egy változatosabb változata édes sárgarépával redukált paradicsomszószban.
recept,recept fotó,bab konzerv,paradicsomszósz,Húsnélküli ételek,Vegetáriánus receptek,Vegán receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes
Húsnélküli ételek
Főzőcske
Adag
2
Az elkészítés ideje
30 min.
Nehézség
közepes
6.
paradicsomszósz 250 milliliter • majoránna ½ teáskanál • őrölt gyömbér 1 teáskanál • só ½ teáskanál • kristálycukor 1 teáskanál
Adjuk hozzá a paradicsompürét, a majoránnát, az őrölt gyömbért, a cukrot és a sót.
7.
Főzéssel és időnkénti megkeveréssel elkészítjük a mártást.
Jó étvágyat!
bab konzerv | 300 | gramm | |
fekete bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
hagyma | 60 | gramm | |
kristálycukor | 1 | teáskanál | |
majoránna | ½ | teáskanál | |
paradicsomszósz | 250 | milliliter | |
repceolaj | 2 | evőkanál | |
répa | 100 | gramm | |
só | ½ | teáskanál | |
őrölt gyömbér | 1 | teáskanál |