Juhtúrós gersli dara spárgával.

Egészséges gersli az egészséges spárgával és az egészséges juhtúróval, Tényleg egészséges ebéd vagy vacsora. Nos ..., szalonnát is tehetünk rá, ha másképpen nem tudja megenni :)
recept,recept fotó,zöld spárga,árpagyöngy (gersli),juhtúró,Húsnélküli ételek,Vegetáriánus receptek,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Húsnélküli ételek
kategóriak
Húsnélküli ételek › Vegetáriánus receptek › Gluténmentes › Szezonális receptek › Szezon - Spárga ›Hozzávalók
Hozzávalók
juhtúró | 250 688 | gramm kcal | |
póréhagyma | 150 69 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tejföl (10% zsír) | 100 118 | gramm kcal | |
víz | 500 0 | milliliter kcal | |
víz | 0 ?? | kcal | |
zöld spárga | 300 45 | gramm kcal | |
árpagyöngy (gersli) | 250 875 | gramm kcal |
Recept
1.
árpagyöngy (gersli) 250 gramm • víz 500 milliliter
A gerslit mossuk át, tegyük egy fazékba és öntsünk rá vizet. 15-20 percig főzzük, attól függően hogy milyen puhára szeretnénk megfőzni a gerslit. A legjobb ha egy picit még ropogós.


4.
Az utolsó percben tegyük a vízbe a végeit is. Szűrjük le és vágjuk fel kis darabokra,

5.
póréhagyma 150 gramm
A póréhagymát mossuk meg vágjuk fel vékony karikákra. Keverjük össze a forró gerslivel .

6.
Hozzáadjuk a spárgát...


Jó étvágyat!