szakacsreceptek.hu

ActiFry hermelin dióval

ActiFry hermelin dióval

    

Nagyszerű töltött sajt szalonnába csomagolva ActiFry fritőzben készítve. Hasábburgonyával tálaljuk, amelyet szintén ebben az egyszerű konyhai segédeszközben készítünk.

Főzőcske

Adag

5

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

burgonya 1200 gramm  olivaolaj 1 evőkanál   ½ teáskanál

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, megszárítjuk, hasábokra vágjuk. Belerakjuk az actifry edénybe, hozzáadunk egy kis olajat, sót és 40 percig sütjük.

2. 

dió 100 gramm  fokhagyma 3 gerezd  olivaolaj 3 evőkanál

Konyhai aprítóban felaprítjuk a diót és a fokhagymát. Az aprított dióhoz olíva olajat adunk, és nehezebben kenhető masszára keverjük.

3. 

Hermelin sajt 5 darab  zsírszalonna 150 gramm

A hermelineket félbevágjuk, és egyenletesen rákenjük a diós masszát. A zsíros szalonnát vékony csíkokra vágjuk.

4. 

A hermelint belecsomagoljuk a szalonnába, és cérnával összekötjük.

5. 

Az elkészített sajtokat belerakjuk az actifry serpenyőbe (lapra). Azt behelyezzük a kész hasábburgonya felé, bekapcsoljuk a 2az1-ben Csirke programot 3-4 percre. A töltött sajtokat besütjük. Tálalás előtt eltávolítjuk a cérnákat.

Jó étvágyat!

Hermelin sajt5darab
burgonya1200gramm
dió100gramm
fokhagyma3gerezd
olivaolaj4evőkanál
½teáskanál
zsírszalonna150gramm

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés