RECEPTEK

ActiFry hermelin dióval

ActiFry hermelin dióval

Nagyszerű töltött sajt szalonnába csomagolva ActiFry fritőzben készítve. Hasábburgonyával tálaljuk, amelyet szintén ebben az egyszerű konyhai segédeszközben készítünk.

recept,recept fotó,só,dió,Hermelin sajt,Húsnélküli ételek,ActiFry 2v1 receptek,Gluténmentes

Húsnélküli ételek

Főzőcske

Adag

5

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Hermelin sajt5darab
burgonya1200gramm
dió100gramm
fokhagyma3gerezd
olivaolaj4evőkanál
½teáskanál
zsírszalonna150gramm

 

Recept

1. 

burgonya 1200 gramm  olivaolaj 1 evőkanál   ½ teáskanál

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, megszárítjuk, hasábokra vágjuk. Belerakjuk az actifry edénybe, hozzáadunk egy kis olajat, sót és 40 percig sütjük.

2. 

dió 100 gramm  fokhagyma 3 gerezd  olivaolaj 3 evőkanál

Konyhai aprítóban felaprítjuk a diót és a fokhagymát. Az aprított dióhoz olíva olajat adunk, és nehezebben kenhető masszára keverjük.

3. 

Hermelin sajt 5 darab  zsírszalonna 150 gramm

A hermelineket félbevágjuk, és egyenletesen rákenjük a diós masszát. A zsíros szalonnát vékony csíkokra vágjuk.

4. 

A hermelint belecsomagoljuk a szalonnába, és cérnával összekötjük.

5. 

Az elkészített sajtokat belerakjuk az actifry serpenyőbe (lapra). Azt behelyezzük a kész hasábburgonya felé, bekapcsoljuk a 2az1-ben Csirke programot 3-4 percre. A töltött sajtokat besütjük. Tálalás előtt eltávolítjuk a cérnákat.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit