Pácolt Hermelin sajt
Csodálatos pácolt sajt kiváló előételnek vagy csak egy sör mellé .
recept,recept fotó,Hermelin sajt,fokhagyma,hagyma,olivaolaj,Falatkák,Gluténmentes
Falatkák
Hozzávalók
Hozzávalók
Hermelin sajt | 300 | gramm | |
fokhagyma | 2 | gerezd | |
grill fűszerkeverék | 2 | evőkanál | |
hagyma | 350 | gramm | |
olivaolaj | 150 | milliliter | |
tabasco szósz | - | ||
édes paprika konzerv | 100 | gramm |
Recept
1.
Hermelin sajt 300 gramm • fokhagyma 2 gerezd
Mindegyik camembert elfelezzük, a felét megkenjük préselt fokhagymával.
3.
grill fűszerkeverék 2 evőkanál • olivaolaj 150 milliliter
Egy tálban keverjük össze az olívaolajat a grill fűszerekkel.
4.
édes paprika konzerv 100 gramm • tabasco szósz
Az edény aljára tegyük a hagyma egy részét, felszeletelt piros paprikát, aztán tegyük rá a camembert felét, és csorgassuk meg tabascó szósszal. Ezt a réteget újra szórjuk meg hagymával, tegyük rá a piros paprikát és a sajtot, és csorgassuk meg tabascó szósszal.. Addig folytatjuk így, amíg az összes hozzávalót el nem fogyasztjuk.
5.
Öntsük le fűszerekkel kevert olívaolajjal és zárjuk le az edényt. Hűvös helyen legalább 5 napig pihentetjük.
Jó étvágyat!