Pácolt Hermelin sajt
![Pácolt Hermelin sajt](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00000407/img_hu_4x3/pacolt-hermelin-sajt_00180.jpg)
Csodálatos pácolt sajt kiváló előételnek vagy csak egy sör mellé .
recept,recept fotó,Hermelin sajt,fokhagyma,hagyma,olivaolaj,Falatkák,Szezonális receptek,Gluténmentes
Falatkák
Hozzávalók
Hozzávalók
Hermelin sajt | 300 | gramm | |
fokhagyma | 2 | gerezd | |
grill fűszerkeverék | 2 | evőkanál | |
hagyma | 350 | gramm | |
olivaolaj | 150 | milliliter | |
tabasco szósz | - | ||
édes paprika konzerv | 100 | gramm |
Recept
1.
Hermelin sajt 300 gramm • fokhagyma 2 gerezd
Mindegyik camembert elfelezzük, a felét megkenjük préselt fokhagymával.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000407/small/IMG_1381.jpg)
3.
grill fűszerkeverék 2 evőkanál • olivaolaj 150 milliliter
Egy tálban keverjük össze az olívaolajat a grill fűszerekkel.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000407/small/IMG_1385.jpg)
4.
édes paprika konzerv 100 gramm • tabasco szósz
Az edény aljára tegyük a hagyma egy részét, felszeletelt piros paprikát, aztán tegyük rá a camembert felét, és csorgassuk meg tabascó szósszal. Ezt a réteget újra szórjuk meg hagymával, tegyük rá a piros paprikát és a sajtot, és csorgassuk meg tabascó szósszal.. Addig folytatjuk így, amíg az összes hozzávalót el nem fogyasztjuk.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000407/small/IMG_1387.jpg)
5.
Öntsük le fűszerekkel kevert olívaolajjal és zárjuk le az edényt. Hűvös helyen legalább 5 napig pihentetjük.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000407/small/IMG_1388.jpg)
Jó étvágyat!