Nemzeti konyha▼
Több▼
SERTÉSHÚS
Juhtúrós tönkölybúza dara baconnel
TÉSZTÁK
Sült tészta spenóttal és szalonnával
Húsos-gombás nyárs
Galuska sörsajttal, szalonnával és hagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
ActiFry hermelin dióval
Káposzta szalonnával
SÓS SÜTEMÉNYEK
Káposztás leveles tésztából készült kalács
Káposztás fasírozott
Juhtúrós pirog
PULYKAHÚS
Pulykacomb hagymán
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Szőlőszósz középkori módra
MARHAHÚS
Bélszín tejszínes mártással
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
HÚSLEVESEK
Karácsonyi káposztaleves
APRÓSÜTEMÉNY
Diós stangli
Répás sütemény túróval
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
ÉDES ÉTELEK
Karácsonyi guba.
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Mézes sütőtök fahéjjal
CSIRKEHÚS
Csirke rolád darált hússal
Párolt zöldség kókusszal
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Krumpli Gnocchi
HALSALÁTÁK
Tonhal saláta
FALATKÁK
Medvehagymás sós sütemény
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés