Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Juhtúrós tönkölybúza dara baconnel
TÉSZTÁK
Sült tészta spenóttal és szalonnával
Húsos-gombás nyárs
Galuska sörsajttal, szalonnával és hagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
ActiFry hermelin dióval
Káposzta szalonnával
SÓS SÜTEMÉNYEK
Káposztás leveles tésztából készült kalács
Káposztás fasírozott
Juhtúrós pirog
PULYKAHÚS
Pulykacomb hagymán
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Szőlőszósz középkori módra
MARHAHÚS
Bélszín tejszínes mártással
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SÜTEMÉNYEK
Puncsos szelet
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Krémes sütőtök szelet
REGGELI KÁSA
Csokoládés kókuszos köles kása
HALAK
Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés