Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Juhtúrós tönkölybúza dara baconnel
TÉSZTÁK
Sült tészta spenóttal és szalonnával
Húsos-gombás nyárs
Galuska sörsajttal, szalonnával és hagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
ActiFry hermelin dióval
Káposzta szalonnával
SÓS SÜTEMÉNYEK
Káposztás leveles tésztából készült kalács
Káposztás fasírozott
Juhtúrós pirog
PULYKAHÚS
Pulykacomb hagymán
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Szőlőszósz középkori módra
MARHAHÚS
Bélszín tejszínes mártással
FALATKÁK
Medvehagymás pesto télire
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
APRÓSÜTEMÉNY
Grillázs szelet
Medvehagymás dip
Medvehagymás sztrapacska
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Zellerpüré
Mascarpone krémszelet
Vörös lencse főzelék medvehagymával
Juhtúrós, medvehagymás kernotto
GOMBALEVESEK
Gombakrémleves
ÉDES ÉTELEK
Szilvás gombóc zsemlemorzsával
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit