A legfontosabb összetevők
Válassza ki azt az összetevőt, amelynek szerepelnie kell a keresett receptben.
A Specle alapvetően galuska amely megtalálható a német nyelvű nemzetek menüjében "Spätzle" néven. Nem csak nagyon népszerű, mint köret a húshoz mártással, hanem mint fő ételként is, ha sajttal, szalonnával és más ízletes összetevőkkel összekeverjük.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
közepes
Ízletes nyárs szombaton ebédre :)
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
alacsony
Finom zöldség fasírt, sajttal és szalonnával ízesítve. Burgonyapürével tálaljuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Ízletes ebéd kicsiknek és nagyoknak, szalonna hozzáadása nélkül, vegetáriánusoknak is megfelelő :)
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Nagyszerű töltött sajt szalonnába csomagolva ActiFry fritőzben készítve. Hasábburgonyával tálaljuk, amelyet szintén ebben az egyszerű konyhai segédeszközben készítünk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
alacsony
Mi is a svíčková? Végeredményben és röviden: ízletes kombinációja az omlós bélszínnek, krémes mártásnak és természetesen a cseh konyha egyik alapkövének számító knédlinek.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
3 h. 30 min.Nehézség
közepes
Káposztás-krumplis felfújt szalonnával és füstölt hússal.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
alacsony
Juhtúrós tönköly kernotto póréhagymával és szalonnával, ami garantáltan ízleni fog.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
közepes
Sült csirkecomb, finom hagymával. Sült burgonyával tálaljuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 40 min.Nehézség
alacsony
Dédszüleink tradicionális étele. Főleg a téli hónapokban fogyasztották, amikor már a pincék teli voltak krumplival, hagymával és a hordóban már ott volt a savanyú káposzta és a kamrában ott lógott a szalonna.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
nagy
A közkedvelt, hagyományos szlovák juhtúrós pirog, tejföllel és szalonnával. Tálalhatjuk, apróra vágott snidlinggel, apróra vágott kaporral, vagy pirított hagymával.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Sós, káposztás kalács a hideg téli napokra.
Főzőcske
ZuzkaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Péksüteménnyel és friss zöldséggel fogyasztjuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Egy klasszikus szlovák étel, amelyet egyszerű elkészíteni.
Főzőcske
ZuzkaAz elkészítés ideje
—Nehézség
alacsony
Laktató finomság burgonyából, savanyú káposztából, szalonnából és tojásból. Sok vitaminnal és kalóriával.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Káposzta szalonnával reszelt burgonyában.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Sűrű és érdekes ízű szósz. Nagyon finom sült kacsához vagy lepényhez mint köret.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
35 min.Nehézség
közepes
Egy finomság, amely biztosan meglepi a vendégeket!
Főzőcske
ZuzkaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
nagy
Ennek a régi levesnek az eredeti receptje alapján katlanban készül, parázson sült burgonyával. Mi viszont bemutatjuk ennek a finom levesnek a modern konyhában való egyszerű elkészítését.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes