Nemzeti konyha
Több
Alkoholos koktélok 5
Likőrök 8
Tejes koktélok 6
Smoothie 8
Szirupok és teák 10
FALATKÁK
Medvehagymás pesto télire
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Diós krémes sütemény
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pirított Shimeji gomba
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
Medvehagymás tojásos kenő
Tojásos kenő
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
APRÓSÜTEMÉNY
Grillázs szelet
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapor mártás
BEFŐTTEK
Fagyasztott medvehagyma
Medvehagymás dip
Sajttorta
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Burgonya haluska - sztrapacska
Kókuszos mascarpone krémmel töltött csokis sütemény
Medvehagymás sztrapacska
HÚSLEVESEK
Kacsa leves
HALAK
Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit