RECEPTEK

Medvehagymás sós sütemény

Medvehagymás sós sütemény

Ropogós fűszeres kréker egy pohár hűtött borhoz.

recept,recept fotó,medvehagyma,Falatkák,Laktózmentes ,Szezonális receptek

Falatkák

Főzőcske

Adag

35

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

finomliszt250gramm
medvehagyma100gramm
olivaolaj100milliliter
½teáskanál
sütőpor1teáskanál
víz100milliliter

 

Recept

1. 

medvehagyma 100 gramm  olivaolaj 100 milliliter  víz 100 milliliter

Olajjal elkevert meleg vízben egy botmixer segítségével turmixoljuk szét a fokhagymát.

2. 

finomliszt 250 gramm  sütőpor 1 teáskanál   ½ teáskanál

Egy tálban keverjük össze a lisztet a sütőporral és a sóval.

3. 

A liszthez keverjük a fokhagymás pesztót, és kidolgozzuk belőle a tésztát.

4. 

A tésztát 5 mm vastag lapra nyújtjuk. Kis téglalapokra vágjuk. A krékereket egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.

5. 

15 percig 180°C fokon sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit