RECEPTEK

Hidegen pácolt lazac

Hidegen pácolt lazac

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

A hidegkonyha egyszerű receptje egy finom pácolt lazacra.

recept,recept fotó,lazac,kapor,cékla,Falatkák,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek

Falatkák

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

brandy

1

35

evőkanál

kcal

cékla

400

192

gramm

kcal

kapor

2

4

teáskanál

kcal

kristálycukor

1

61

evőkanál

kcal

lazac

400

808

gramm

kcal

2

0

teáskanál

kcal

 

Recept

1. 

lazac 400 gramm

A lazac filét egy tálba rakjuk, úgy hogy elfedje a tál teljes alját.

A lazac filét egy tálba rakjuk, úgy hogy...

2. 

 2 teáskanál  kristálycukor 1 evőkanál  kapor 2 teáskanál

A lazacot megszórjuk durvább sóval, kristálycukorral és szárított kaporral.

A lazacot megszórjuk durvább sóval,...

3. 

cékla 400 gramm  brandy 1 evőkanál

A céklát lágyra lereszeljük és egyenlő rétegekben ráhelyezzük a lazacra Egy kis konyakkal megcsepegtetjük.. A tálat lezárjuk és eltesszük a hűtőbe 3-4 napra.

A céklát lágyra lereszeljük és egyenlő...

4. 

A lazac filét óvatosan megtisztítjuk a páctól, egy kés segítségével, ezután vékony szeletekre vágjuk és előételként, falatkák , szendvicsek esetleg hidegtálak részeként tálaljuk.

A lazac filét óvatosan megtisztítjuk a...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés