Hidegen pácolt lazac

A hidegkonyha egyszerű receptje egy finom pácolt lazacra.
recept,recept fotó,lazac,kapor,cékla,Falatkák,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Falatkák
kategóriak
Falatkák › Gluténmentes › Laktózmentes › Szezonális receptek › Szezon - Kapor › Szezon - Cékla ›Hozzávalók
Hozzávalók
brandy | 1 35 | evőkanál kcal | |
cékla | 400 192 | gramm kcal | |
kapor | 2 4 | teáskanál kcal | |
kristálycukor | 1 61 | evőkanál kcal | |
lazac | 400 808 | gramm kcal | |
só | 2 0 | teáskanál kcal |
Recept

2.
só 2 teáskanál • kristálycukor 1 evőkanál • kapor 2 teáskanál
A lazacot megszórjuk durvább sóval, kristálycukorral és szárított kaporral.

3.
cékla 400 gramm • brandy 1 evőkanál
A céklát lágyra lereszeljük és egyenlő rétegekben ráhelyezzük a lazacra Egy kis konyakkal megcsepegtetjük.. A tálat lezárjuk és eltesszük a hűtőbe 3-4 napra.

4.
A lazac filét óvatosan megtisztítjuk a páctól, egy kés segítségével, ezután vékony szeletekre vágjuk és előételként, falatkák , szendvicsek esetleg hidegtálak részeként tálaljuk.

Jó étvágyat!