Medvehagymás sztrapacska
Ezt a finom tavaszi sztrapacskát, juhtúróval tálalhatjuk vagy köretként pörkölthöz vagy paprikáshoz.
recept,recept fotó,medvehagyma,burgonya,finomliszt,Húsnélküli ételek,,Laktózmentes
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 250 | gramm | |
finomliszt | 400 | gramm | |
medvehagyma | 100 | gramm | |
só | ¼ | teáskanál | |
víz | 250 | milliliter |
Recept



4.
A burgonyához keverjük hozzá a medvehagymát...


6.
...és keverjük ki a tésztát.

7.
Egy nagyobb fazékba tegyünk vizet forralni egy pici sóval. A forró vízbe szaggassuk ki a sztrapacskát,...

8.
...és kb 8 percig főzzük- amíg nem jönnek fel a felszínre.

9.
A galuskákat leszűrjük, gyorsan hideg víz alatt leöblítjük, lecsepegtetjük és máris tálalhatjuk.

Jó étvágyat!