RECEPTEK

Zabpehely hajdinával

Zabpehely hajdinával

Sűrű zabkása egészséges hajdinából, tele rosttal és édes banánnal. Nagyszerű kezdet a napra és energia az egész délelőttre a fogyasztása után.

recept,recept fotó,hajdina,zabpehely,banán,Reggeli kása,Vegetáriánus receptek,Vegán receptek,Laktózmentes

Reggeli kása

Főzőcske

Adag

1

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

banán100gramm
hajdina50gramm
oldható rost anyagok Psyllium1teáskanál
tökmag, hámozott20gramm
víz250milliliter
zabpehely20gramm

 

Recept

1. 

hajdina 50 gramm  zabpehely 20 gramm  víz 250 milliliter

A hajdinát megmossuk, felöntjük vízzel és belekeverjük a zabpelyhet. Forraljuk fel és főzzük 5 percig.

2. 

Fedjük le és hagyjuk állni 15 percig.

3. 

banán 100 gramm  oldható rost anyagok Psyllium 1 teáskanál  tökmag, hámozott 20 gramm

Hozzáadjuk a szeletelt banánt, amit kásává törünk. Rostot és tökmagot keverünk bele.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit