Sárgabarackos zabkása gabonapehelyből

Friss, nem tejszerű zabkása nyári reggelire.
recept,recept fotó,sárgabarack ,rozspehely,zabpehely,Reggeli kása,Laktózmentes
Reggeli kása
Hozzávalók
Hozzávalók
napraforgómag | 1 88 | evőkanál kcal | |
nádcukor | ½ 20 | evőkanál kcal | |
rozspehely | 2 102 | evőkanál kcal | |
sárgabarack | 3 ?? | darab kcal | |
víz | 150 0 | milliliter kcal | |
zabpehely | 2 110 | evőkanál kcal |
Recept
1.
sárgabarack 3 darab
Az érett sárgabarackot kettévágjuk, kivesszük a magot, és villával kása szerűre megtörjük.



4.
zabpehely 2 evőkanál
Hozzáadjuk a zabpelyhet, összekeverjük és 2 percig főzzük. Letakarjuk és álni hagyjuk egy rövid ideig.



7.
A zabkását desszerttányéron tálaljuk, barack szeletekkel és egy darab mentával díszítve.

Jó étvágyat!