Sárgabarackos zabkása gabonapehelyből

Friss, nem tejszerű zabkása nyári reggelire.
recept,recept fotó,sárgabarack ,rozspehely,zabpehely,Reggeli kása,Laktózmentes
Reggeli kása
Hozzávalók
Hozzávalók
| napraforgómag | 1 88  | evőkanál kcal  | |
| nádcukor | ½ 20  | evőkanál kcal  | |
| rozspehely | 2 102  | evőkanál kcal  | |
| sárgabarack | 3 ??  | darab kcal  | |
| víz | 150 0  | milliliter kcal  | |
| zabpehely | 2 110  | evőkanál kcal  | 
Recept
1.
sárgabarack 3 darab
Az érett sárgabarackot kettévágjuk, kivesszük a magot, és villával kása szerűre megtörjük.



4.
zabpehely 2 evőkanál
Hozzáadjuk a zabpelyhet, összekeverjük és 2 percig főzzük. Letakarjuk és álni hagyjuk egy rövid ideig.



7.
A zabkását desszerttányéron tálaljuk, barack szeletekkel és egy darab mentával díszítve.

Jó étvágyat!























