szakacsreceptek.hu

Rozskása almával

Rozskása almával

    

Egészséges cukormentes reggeli mindenkinek.

Főzőcske

Adag

1

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

rozspehely 30 gramm  mazsola 30 gramm  víz 200 milliliter

Felöntjük vízzel a rozspelyhet, hozzáadjuk a megmosott mazsolát, felforraljuk és 5 percig főzzük.

2. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5% 150 milliliter  fahéj, őrölt ¼ teáskanál

Felöntjük a tejjel, hozzáadjuk a fahéjat, és további 5 percig főzzük. Fedjük le és hagyjuk állni 5 percig.

3. 

alma  100 gramm

Az almát megmossuk, héjával együtt durván lereszeljük.

4. 

lenmag 1 teáskanál  dió

Darált lenmaggal együtt a rozskásához keverjük, Tálaláskor megszórjuk darált dióval.

Jó étvágyat!

alma 100gramm
dió-
fahéj, őrölt¼teáskanál
lenmag1teáskanál
mazsola30gramm
rozspehely30gramm
teljes zsírtartalmú tej 3,5%150milliliter
víz200milliliter

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés