Köleskása almával

Kölesből készült étel, amely kiváló egy igazán egészséges reggelire. Feltölt energiával, amely kitart egész délelőttön át. Az íze nagyon jó, köszönhetően a hozzáadott kókusztejnek, így biztosan megszereti.
recept,recept fotó,köles,alma ,Reggeli kása,Laktózmentes ,Gluténmentes ,Vegetáriánus receptek,Vegán receptek
Reggeli kása
kategóriak
Reggeli kása › Laktózmentes › Gluténmentes › Vegetáriánus receptek › Vegán receptek › Szezon - Alma (tél) › Szezon - Alma (ősz) ›Hozzávalók
Hozzávalók
alma | 150 92 | gramm kcal | |
dió | 0 ?? | kcal | |
kókusztej | 100 146 | milliliter kcal | |
köles | 100 360 | gramm kcal | |
méz | 0 ?? | kcal | |
só | 1 0 | csipet kcal | |
víz | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
köles 100 gramm • víz • só 1 csipet
A kölest szitán át többször alaposan átmossuk. Beletesszük egy lábasba, sózzuk, felöntjük vízzel, hogy kb 1 cm-re ellepje a kölest, majd kb 10 percig puhára főzzük.



4.
Egy adag főtt köleskására ráhelyezzük az almát, majd két villa segítségével összekeverjük.

Jó étvágyat!