Majonézes céklasaláta

Egy recept majonézes salátára, amelynek a fő összetevője a cékla. A cékla nagyon sok vitamint tartalmaz, ezért főleg az őszi és téli hónapokra ajánljuk, amikor is szezonja van ennek a zöldségnek. A céklasalátával megerősíti az egészségét és az immunrendsze
recept,recept fotó,cékla,tejföl (14-18%),majonéz,Hússaláták,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Hússaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
citromlé | 0 ?? | kcal | |
csemege uborka | 5 ?? | darab kcal | |
cékla | 500 240 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
felvágott | 300 750 | gramm kcal | |
kristálycukor | 0 ?? | kcal | |
majonéz | 150 1020 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tejföl (14-18%) | 150 240 | gramm kcal | |
tyúk tojás | 4 352 | darab kcal |
Recept


3.
felvágott 300 gramm • tyúk tojás 4 darab • csemege uborka 5 darab
Továbbá apróra vágjuk a szalámit, a keményre főtt tojást, és az uborkát.

4.
tejföl (14-18%) 150 gramm • majonéz 150 gramm • só • fekete bors, őrölt • citromlé • kristálycukor
Az összes alapanyagot összekeverjük, megsózzuk, és fűszerezzük. Leöntjük tejföllel, és majonézzel, majd újra megkeverjük, és ízlés szerint ízesítjük citrommal, vagy egy csipet cukorral. Tálalás előtt a hűtőben tároljuk.

Jó étvágyat!