szakacsreceptek.hu

Ínyenc saláta

    

Útmutató egy tradicionális finom majonézes saláta elkészítéséhez, amely sok családban már klasszikusnak számít.

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

kategóriak:    

 

 
 
csemege uborka180gramm
dijoni mustár1teáskanál
ecet1evőkanál
fekete bors, őrölt¼teáskanál
felvágott400gramm
hagyma40gramm
majonéz300gramm
porcukor10gramm
¼teáskanál
worcester szósz½evőkanál
zöldborsó konzerv60gramm

1. 

felvágott 400 gramm

A parizert apró csíkokra vágjuk.

2. 

csemege uborka 180 gramm

Az uborkát apró kockákra vágjuk.

3. 

hagyma 40 gramm  zöldborsó konzerv 60 gramm

Hozzáadunk apróra vágott hagymát és borsót.

4. 

majonéz 300 gramm  porcukor 10 gramm  worcester szósz ½ evőkanál  ecet 1 evőkanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál  dijoni mustár 1 teáskanál   ¼ teáskanál

Hozzákeverjük a megadott alapanyagokat.

5. 

Hűvös helyen tároljuk. Felhasználhatjuk mint hidegtálak részét, vagy fogyaszthatjuk csak úgy péksüteménnyel.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés