szakacsreceptek.hu

Ínyenc saláta

Útmutató egy tradicionális finom majonézes saláta elkészítéséhez, amely sok családban már klasszikusnak számít.

 

Adag: 6

Az elkészítés ideje: 15 min.

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

kategóriak:   

 

 
 
Csemege uborka180gramm
Dijoni mustár1teáskanál
Ecet1evőkanál
Fekete bors, őrölt¼teáskanál
Felvágott400gramm
Hagyma40gramm
Majonéz300gramm
Porcukor10gramm
¼teáskanál
Worcester szósz½evőkanál
Zöldborsó konzerv60gramm

1. 

felvágott 400 g

A parizert apró csíkokra vágjuk.

2. 

csemege uborka 180 g

Az uborkát apró kockákra vágjuk.

3. 

hagyma 40 g  zöldborsó konzerv 60 g

Hozzáadunk apróra vágott hagymát és borsót.

4. 

majonéz 300 g  porcukor 10 g  worcester szósz ½ EK  ecet 1 EK  fekete bors, őrölt ¼ TK  dijoni mustár 1 TK   ¼ TK

Hozzákeverjük a megadott alapanyagokat.

5. 

Hűvös helyen tároljuk. Felhasználhatjuk mint hidegtálak részét, vagy fogyaszthatjuk csak úgy péksüteménnyel.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés