RECEPTEK

Hal saláta savanyú halból

Hal saláta savanyú halból

Minőségi házi hal saláta, amely sokkal finomabb, mint a vásárolt, és amelyről tudja garantáltan hogy mi van benne. A hering egy finom hal, és tökéletes a saláta elkészítéséhez. A saláta elkészíthető más savanyú halakból is, például ecetes ruszliból stb.

recept,recept fotó,majonéz,pácolt hering,Halsaláták,Gluténmentes

Halsaláták

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csemege uborka80gramm
fekete bors, őrölt¼teáskanál
hagyma40gramm
majonéz120gramm
pácolt hering200gramm
sárgarépa konzerv80gramm
tejföl (10% zsír)120gramm
zöldborsó konzerv80gramm

 

Recept

1. 

pácolt hering 200 gramm

Levágjuk a halacska farkát, uszonyait, és ha keményebb gerincük van, akkor azt kihúzzuk.

2. 

A halakat darabokra vágjuk.

3. 

csemege uborka 80 gramm  hagyma 40 gramm

A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. Az uborkát reszeljük le.

4. 

sárgarépa konzerv 80 gramm  zöldborsó konzerv 80 gramm

Adjuk a halhoz a hagymát, uborkát és lecsepegtetett borsót sárgarépával.

5. 

tejföl (10% zsír) 120 gramm  majonéz 120 gramm

Adjuk hozzá a tejfölt és a majonézt.

6. 

fekete bors, őrölt ¼ teáskanál

Borsozzuk és összekeverjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés