Tonhalas cékla

Vékony szelet főtt cékla tonhallal saját konzerv levében. Egyszerű, egészséges és ízletes.
recept,recept fotó,cékla,saját levében konzervált tonhal,Halsaláták,Laktózmentes ,Gluténmentes
Halsaláták
Főzőcske
Adag
1
Adag tömege
249 g
Adag energiatartalma
272 kcal
Az elkészítés ideje
45 min.
Nehézség
alacsony
Hozzávalók
Hozzávalók
cékla | 150 72 | gramm kcal | |
himalája étkezési só rózsaszín | ¼ 0 | teáskanál kcal | |
kesudió | 10 58 | gramm kcal | |
mezei saláta | 5 1 | gramm kcal | |
olivaolaj | ½ 66 | evőkanál kcal | |
saját levében konzervált tonhal | 75 75 | gramm kcal |
Recept
1.
cékla 150 gramm
A céklát megmossuk és forró vízbe helyezzük. Puhára főzzük 30-50 percig (mérettől függően). Miután kihűlt, burgonya hámozóval meghámozzuk.
2.
A főtt céklát vékony szeletekre vágjuk és tányérra tesszük.

3.
saját levében konzervált tonhal 75 gramm • mezei saláta 5 gramm • kesudió 10 gramm • olivaolaj ½ evőkanál • himalája étkezési só rózsaszín ¼ teáskanál
Adjunk hozzá tonhaldarabokat, díszítsük salátalevelekkel, dióval és fűszerezzük.

Jó étvágyat!