Nemzeti konyha▼
Több▼
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Borsós spenótos főzelék
RIZS
Spenótos rizs
Teljes kiőrlésű kuszkusz zöldségekkel
Hajdina rizottó édesköménnyel
Lencsés-tökös curry
HALSALÁTÁK
Tonhalas cékla
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Céklasaláta citromfűvel
Padlizsán-csicseriborsós curry
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fokhagymás kenő cottage sajttal
ZÖLDSÉGLEVESEK
Téli zöldségleves
Parboiled vajas rizs
Parmezános sült karfiol
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
Epres sütemény mascarponeval
CSIRKEHÚS
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Ananász sütemény
APRÓSÜTEMÉNY
Kókuszos bojtocska
SERTÉSHÚS
A hóhér lendülete
FALATKÁK
Egyszerű hidegtálak elkészítése
ÉDES ÉTELEK
Teljes kiőrlésű fánk
Fasírozott
HALAK
Halfilé sajtos töltelékkel
Lepényhal fűszervajjal
Káposztás csirke combok
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés