Nemzeti konyha▼
Több▼
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Borsós spenótos főzelék
RIZS
Spenótos rizs
Teljes kiőrlésű kuszkusz zöldségekkel
Hajdina rizottó édesköménnyel
Lencsés-tökös curry
HALSALÁTÁK
Tonhalas cékla
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Céklasaláta citromfűvel
Padlizsán-csicseriborsós curry
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fokhagymás kenő cottage sajttal
ZÖLDSÉGLEVESEK
Téli zöldségleves
Parboiled vajas rizs
Parmezános sült karfiol
SÜTEMÉNYEK
Augsburgi túrós szelet
Diós krémes sütemény
Ízletes zöldségsaláta
KRUMPLISALÁTÁK
Karácsonyi krumplisaláta
DESSZERTEK POHARAKBAN
Túrókrém
Nugát szelet tejszínhabbal
CSIRKEHÚS
Sült csirkemáj pástétom
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Hagymaleves
RÉTESEK
Túrós- almás bukta
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Finom burgonyapüré
TÉSZTÁK
Tarhonya
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés