Nemzeti konyha▼
Több▼
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Borsós spenótos főzelék
RIZS
Spenótos rizs
Teljes kiőrlésű kuszkusz zöldségekkel
Hajdina rizottó édesköménnyel
Lencsés-tökös curry
HALSALÁTÁK
Tonhalas cékla
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Céklasaláta citromfűvel
Padlizsán-csicseriborsós curry
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fokhagymás kenő cottage sajttal
ZÖLDSÉGLEVESEK
Téli zöldségleves
Parboiled vajas rizs
Parmezános sült karfiol
KALÁCSOK
Szőlős finom és gyorsan elkészíthető sütemény
SERTÉSHÚS
Töltött kelkáposzta levelek, paradicsommártásban
Mákos-lekváros gyors rácsos sütemény
SÜTEMÉNYEK
Kókuszos mascarpone krémmel töltött csokis sütemény
BEFŐTTEK
Szőlő dzsem
Őszi zöldségleves
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Gombamártás knédlivel
APRÓSÜTEMÉNY
Zabpehely karikák
Rántott őzlábgomba
PULYKAHÚS
Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival
ÉDES ÉTELEK
Rizsfelfújt csokoládés almával
HALAK
Halfilé sajtos töltelékkel
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés