Nemzeti konyha▼
Több▼
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Borsós spenótos főzelék
RIZS
Spenótos rizs
Teljes kiőrlésű kuszkusz zöldségekkel
Hajdina rizottó édesköménnyel
Lencsés-tökös curry
HALSALÁTÁK
Tonhalas cékla
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Céklasaláta citromfűvel
Padlizsán-csicseriborsós curry
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fokhagymás kenő cottage sajttal
ZÖLDSÉGLEVESEK
Téli zöldségleves
Parboiled vajas rizs
Parmezános sült karfiol
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
Uborkasaláta céklával joghurtban
Szalámis kenő
Coleslaw káposztasaláta
Zöldségsaláta kecskesajttal
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Krumplis - sajtos mártás
Céklasaláta körtével
HALAK
Zöldséges lepényhal
SÜTEMÉNYEK
Stracciatella - túrós szelet
MARHAHÚS
Párolt marhahús főzelékhez
Rántott brokkoli
Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés