Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Borsós spenótos főzelék
RIZS
Spenótos rizs
Teljes kiőrlésű kuszkusz zöldségekkel
Hajdina rizottó édesköménnyel
Lencsés-tökös curry
HALSALÁTÁK
Tonhalas cékla
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Céklasaláta citromfűvel
Padlizsán-csicseriborsós curry
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fokhagymás kenő cottage sajttal
ZÖLDSÉGLEVESEK
Téli zöldségleves
Parboiled vajas rizs
Parmezános sült karfiol
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés