Parmezános sült karfiol

Könnyű és egy gyors vacsora. Tálalhatjuk magában vagy burgonyapürével.
recept,recept fotó,karfiol,Parmezán sajt,Húsnélküli ételek,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
Parmezán sajt | 40 157 | gramm kcal | |
himalája étkezési só rózsaszín | ½ 0 | teáskanál kcal | |
karfiol | 400 116 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 4 352 | darab kcal | |
vaj | 40 294 | gramm kcal | |
víz | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
Szedjük szét a karfiolt rózsáira. Kb. 10-15 percig főzzük a karfiolrózsákat sós vízben, majd öntsük le róluk a vizet, és tegyük őket hűlni.

2.
tyúk tojás 4 darab • Parmezán sajt 40 gramm • himalája étkezési só rózsaszín ½ teáskanál
A parmezán sajtot reszeljük le és keverjük össze a tojásokkal. Sózzuk meg.

3.
vaj 40 gramm
A karfiolt rakjuk egy vastagon kivajazott sütő edény aljára. Leöntjük a tojásos sajttal.

4.
Forró sütőben megsütjük.

Jó étvágyat!