szakacsreceptek.hu

Parmezános sült karfiol

    

Könnyű és egy gyors vacsora. Tálalhatjuk magában vagy burgonyapürével.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
Parmezán sajt40gramm
himalája étkezési só rózsaszín½teáskanál
karfiol400gramm
-
tyúk tojás4darab
vaj40gramm
víz-

1. 

karfiol 400 gramm  víz 

Szedjük szét a karfiolt rózsáira. Kb. 10-15 percig főzzük a karfiolrózsákat sós vízben, majd öntsük le róluk a vizet, és tegyük őket hűlni.

2. 

tyúk tojás 4 darab  Parmezán sajt 40 gramm  himalája étkezési só rózsaszín ½ teáskanál

A parmezán sajtot reszeljük le és keverjük össze a tojásokkal. Sózzuk meg.

3. 

vaj 40 gramm

A karfiolt rakjuk egy vastagon kivajazott sütő edény aljára. Leöntjük a tojásos sajttal.

4. 

Forró sütőben megsütjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés