Tonhal kenő
Finom kenő tonhalkonzervből. Tálalhatjuk reggelire vagy vacsorára kenyérrel vagy péksüteménnyel is, de előételként is felszolgálhatjuk.
recept,recept fotó,saját levében konzervált tonhal,Kenhető ételek és krémek,Gluténmentes
Kenhető ételek és krémek
Hozzávalók
Hozzávalók
hagyma | 40 | gramm | |
saját levében konzervált tonhal | 180 | gramm | |
só | ½ | teáskanál | |
tyúk tojás | 4 | darab | |
vaj | 50 | gramm | |
ömlesztett sajt | 80 | gramm |
Recept
2. A tonhal elkészítése
saját levében konzervált tonhal 180 gramm
A konzervet kinyitjuk és beleöntjük egy tálba.
3. Hozzáadunk
hagyma 40 gramm • só ½ teáskanál • vaj 50 gramm • ömlesztett sajt 80 gramm
Apróra vágott hagymát, sót, vajat, sajtot és tojást.
4. Mixereljük
Az összes hozzávalót habosra mixereljük botmixerrel.
Jó étvágyat!