RECEPTEK

Tonhal kenő

Tonhal kenő

Finom kenő tonhalkonzervből. Tálalhatjuk reggelire vagy vacsorára kenyérrel vagy péksüteménnyel is, de előételként is felszolgálhatjuk.

recept,recept fotó,saját levében konzervált tonhal,Kenhető ételek és krémek,Gluténmentes

Kenhető ételek és krémek

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

hagyma40gramm
saját levében konzervált tonhal180gramm
½teáskanál
tyúk tojás4darab
vaj50gramm
ömlesztett sajt80gramm

 

Recept

1. A tojás elkészítése

tyúk tojás 4 darab

A tojást keményre főzzük, majd megpucoljuk.

2. A tonhal elkészítése

saját levében konzervált tonhal 180 gramm

A konzervet kinyitjuk és beleöntjük egy tálba.

3. Hozzáadunk

hagyma 40 gramm   ½ teáskanál  vaj 50 gramm  ömlesztett sajt 80 gramm

Apróra vágott hagymát, sót, vajat, sajtot és tojást.

4. Mixereljük

Az összes hozzávalót habosra mixereljük botmixerrel.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit