Tonhal kenő
![Tonhal kenő](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00000158/img_hu_4x3/tonhal-keno_00180.jpg)
Finom kenő tonhalkonzervből. Tálalhatjuk reggelire vagy vacsorára kenyérrel vagy péksüteménnyel is, de előételként is felszolgálhatjuk.
recept,recept fotó,saját levében konzervált tonhal,Kenhető ételek és krémek,Gluténmentes
Kenhető ételek és krémek
Hozzávalók
Hozzávalók
hagyma | 40 | gramm | |
saját levében konzervált tonhal | 180 | gramm | |
só | ½ | teáskanál | |
tyúk tojás | 4 | darab | |
vaj | 50 | gramm | |
ömlesztett sajt | 80 | gramm |
Recept
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000158/small/1.jpg)
2. A tonhal elkészítése
saját levében konzervált tonhal 180 gramm
A konzervet kinyitjuk és beleöntjük egy tálba.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000158/small/2.jpg)
3. Hozzáadunk
hagyma 40 gramm • só ½ teáskanál • vaj 50 gramm • ömlesztett sajt 80 gramm
Apróra vágott hagymát, sót, vajat, sajtot és tojást.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000158/small/3.jpg)
4. Mixereljük
Az összes hozzávalót habosra mixereljük botmixerrel.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000158/small/4.jpg)
Jó étvágyat!