RECEPTEK

Szalámis kenő

Szalámis kenő

Kedvelt klasszikus kenő. Kenyérrel, vagy péksüteménnyel tálaljuk.

recept,recept fotó,félszáraz szalámi,ömlesztett sajt,Kenhető ételek és krémek,Gluténmentes

Kenhető ételek és krémek

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

félszáraz szalámi175gramm
hagyma50gramm
teljes zsírtartalmú mustár1.5evőkanál
vaj75gramm
ömlesztett sajt100gramm

 

Recept

1. 

félszáraz szalámi 175 gramm

A szalámit vastagon lereszeljük.

2. 

ömlesztett sajt 100 gramm  vaj 75 gramm  teljes zsírtartalmú mustár 1.5 evőkanál

Mixerbe rakjuk, és hozzáadunk puha sajtot, puha vajat és mustárt. Összemixeljük.

3. 

hagyma 50 gramm

A hagymát megpucoljuk, felvagdaljuk és a szalámihoz keverjük.

4. 

Összemixeljük. Az összemixelés közben a gépet néha kikapcsoljuk, és a fakanál végével a masszát átkeverjük. Nem sózzuk, a szalámi és a sajt elegendő sót tartalmaz.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit