szakacsreceptek.hu

Szalámis kenő

     

Kedvelt klasszikus kenő. Kenyérrel, vagy péksüteménnyel tálaljuk.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
Félszáraz szalámi175gramm
Hagyma50gramm
Teljes zsírtartalmú mustár1.5evőkanál
Vaj75gramm
Ömlesztett sajt100gramm

1. 

félszáraz szalámi 175 g

A szalámit vastagon lereszeljük.

2. 

ömlesztett sajt 100 g  vaj 75 g  teljes zsírtartalmú mustár 1.5 EK

Mixerbe rakjuk, és hozzáadunk puha sajtot, puha vajat és mustárt. Összemixeljük.

3. 

hagyma 50 g

A hagymát megpucoljuk, felvagdaljuk és a szalámihoz keverjük.

4. 

Összemixeljük. Az összemixelés közben a gépet néha kikapcsoljuk, és a fakanál végével a masszát átkeverjük. Nem sózzuk, a szalámi és a sajt elegendő sót tartalmaz.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés