Szalámis kenő
Kedvelt klasszikus kenő. Kenyérrel, vagy péksüteménnyel tálaljuk.
recept,recept fotó,félszáraz szalámi,ömlesztett sajt,Kenhető ételek és krémek,Gluténmentes
Kenhető ételek és krémek
Hozzávalók
Hozzávalók
félszáraz szalámi | 175 | gramm | |
hagyma | 50 | gramm | |
teljes zsírtartalmú mustár | 1.5 | evőkanál | |
vaj | 75 | gramm | |
ömlesztett sajt | 100 | gramm |
Recept

2.
ömlesztett sajt 100 gramm • vaj 75 gramm • teljes zsírtartalmú mustár 1.5 evőkanál
Mixerbe rakjuk, és hozzáadunk puha sajtot, puha vajat és mustárt. Összemixeljük.


4.
Összemixeljük. Az összemixelés közben a gépet néha kikapcsoljuk, és a fakanál végével a masszát átkeverjük. Nem sózzuk, a szalámi és a sajt elegendő sót tartalmaz.

Jó étvágyat!