Nemzeti konyha▼
Több▼
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Füstölt makrélából készült kenő
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Töltött padlizsán bundában
Szardínia kenő
TÉSZTÁK
Karfiolos spagetti.
Spagetti brokkoli szósszal
Fokhagymás kenő
Spenótos lasagne
CSIRKEHÚS
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
Csirkeszelet sertésmájjal
FALATKÁK
Töltött szendvicskenyerek
Sonka aszpikban
Niva sajtkrém
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SERTÉSHÚS
Hagymás resztelt sertés máj
Lasagne lágy besamel mártással
KRUMPLISALÁTÁK
Karácsonyi krumplisaláta
MARHAHÚS
Pacal pörkölt
REGGELI KÁSA
Mogyorós búzapehelykása
Sonkás tészta hagymával
Zöldséges csirkés rizottó recept
BEFŐTTEK
Házi szárított paradicsom bazsalikommal és fokhagymával
Tofu-fasírt
ActiFry csirkeszárny gyömbér pácban
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés