Nemzeti konyha
Több
FALATKÁK
Töltött szendvicskenyerek
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Bundás kenyér
TÉSZTÁK
Spenótos lasagne
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Füstölt makrélából készült kenő
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Töltött padlizsán bundában
Szardínia kenő
Karfiolos spagetti.
Spagetti brokkoli szósszal
Fokhagymás kenő
CSIRKEHÚS
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
Csirkeszelet sertésmájjal
Sonka aszpikban
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
SERTÉSHÚS
Sült sertéscomb
APRÓSÜTEMÉNY
Grillázs szelet
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Karácsonyi lencseleves
Krémes barackos szelet
DESSZERTEK POHARAKBAN
Őszi almás pohár
ÉDES ÉTELEK
Aranygaluska kalácsból
Csirkemell ázsiai módra
ZÖLDSÉGLEVESEK
Nyári zöldséges borscs leves
Sertésszelet kenyérszószban
Töltött fasírozott
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit