Nemzeti konyha
Több
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Füstölt makrélából készült kenő
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Töltött padlizsán bundában
Szardínia kenő
TÉSZTÁK
Karfiolos spagetti.
Spagetti brokkoli szósszal
Fokhagymás kenő
Spenótos lasagne
CSIRKEHÚS
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
Csirkeszelet sertésmájjal
FALATKÁK
Töltött szendvicskenyerek
Sonka aszpikban
Niva sajtkrém
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
ZÖLDSÉGLEVESEK
Zöldségleves zabpehely galuskával
Ropogós csirke
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Káposztás paradicsomos leves
Töltött sampinyon besütve
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit