szakacsreceptek.hu

Sonka aszpikban

    

Kiváló vendégváró.

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

 

kategóriak:    

 

 
 

1. Aszpik elkészítése.

sertéscsülök 1 darab  sertésláb 2 darab  víz 2 liter

A sertéscsülköt és a sertéskörmöket 2 órán keresztül főzzük enyhén sós vízben.

Aszpik elkészítése.

2. A tormatöltelék készítése.

ömlesztett sajt 60 gramm  csemege reszelt torma 2 teáskanál

A sajtot és a tormát jól összekeverjük.

A tormatöltelék készítése.

3. A sonka megtöltése és a tojások készítése.

sertés sonka 100 gramm  tyúk tojás 2 darab

Hat szelet sonkát megtöltünk az elkészített töltelékkel és feltekerjük. A tojásokat keményre főzzük és miután kihűltek karikákra szeleteljük.

A sonka megtöltése és a tojások készítése.

4. A tál elkészítése.

olivabogyó paprikával

Kisebb üveg tányérokba helyezzük el a sonka tekercseket tegyünk rájuk két karika tojást és egy szem olívabogyót.

A tál elkészítése.

5. 

A kis tányérokba bele öntjük az elkészített megfőtt kocsonyalét és 12 órára hűvös helyre rakjuk.

6. Tálalás

Minden kistányért a tálalás élőt kiborítunk. Kenyérrel szolgáljuk fel.

Tálalás

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés