Sült gesztenye
Az ősz és a tél elengedhetetlen hangulati eleme a sült gesztenye. A papírstaniclibe csomagolt forró gesztenye ellenállhatatlan illata, édes ízes és ropogós szélű puha belseje valóban hozzájárul ahhoz, hogy egy-egy őszi-téli nap feledhetetlenné váljon.
recept,recept fotó,gesztenye,Falatkák,Laktózmentes ,Gluténmentes
Falatkák
Recept
1.
gesztenye 400 gramm
A legfontosabb, hogy mindig hibátlan alapanyaggal dolgozzunk.Mossuk meg és töröljük meg.
2.
A gesztenyéket sütés előtt vagdossuk be egy keresztirányú vágással 1-2 mm vastagon.
3.
víz 50 milliliter • só 1 csipet
A gesztenyéket sütőtálba rakjuk a bevágott résszel felfelé. Egy pici vizet öntünk alá és sózzuk.
4.
35 percig 220°C fokon sütjük.
Jó étvágyat!