szakacsreceptek.hu

Sült gesztenye

Sült gesztenye

    

Az ősz és a tél elengedhetetlen hangulati eleme a sült gesztenye. A papírstaniclibe csomagolt forró gesztenye ellenállhatatlan illata, édes ízes és ropogós szélű puha belseje valóban hozzájárul ahhoz, hogy egy-egy őszi-téli nap feledhetetlenné váljon.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
gesztenye400gramm
1csipet
víz50milliliter

1. 

gesztenye 400 gramm

A legfontosabb, hogy mindig hibátlan alapanyaggal dolgozzunk.Mossuk meg és töröljük meg.

2. 

A gesztenyéket sütés előtt vagdossuk be egy keresztirányú vágással 1-2 mm vastagon.

3. 

víz 50 milliliter   1 csipet

A gesztenyéket sütőtálba rakjuk a bevágott résszel felfelé. Egy pici vizet öntünk alá és sózzuk.

4. 

35 percig 220°C fokon sütjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés