RECEPTEK

Tojásos-zöldséges préssajt.

Tojásos-zöldséges préssajt.

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Közkedvelt húsvéti finomság.

recept,recept fotó,étkezési zselatin,tyúk tojás,Falatkák,Húsvéti receptek,Gluténmentes

Falatkák

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

brokkoli

100

33

gramm

kcal

csemege uborka

50

6

gramm

kcal

ecet

20

9

milliliter

kcal

fekete bors, őrölt

½

9

teáskanál

kcal

kristálycukor

5

21

gramm

kcal

majonéz

100

680

gramm

kcal

pepperóni konzerv

5

2

gramm

kcal

¾

0

teáskanál

kcal

tejföl (14-18%)

100

160

gramm

kcal

teljes zsírtartalmú mustár

1

7

teáskanál

kcal

tyúk tojás

4

352

darab

kcal

víz

225

0

milliliter

kcal

zöldségkeverék (sárgarépa, borsó)

100

45

gramm

kcal

édes paprika konzerv

75

40

gramm

kcal

étkezési zselatin

40

142

gramm

kcal

 

Recept

1. 

brokkoli 100 gramm  tyúk tojás 4 darab

A brokkolit sós vízben megfőzzük. Miután kihűlt apróra szeleteljük. A tojásokat keményre főzzük, és megpucoljuk.

A brokkolit sós vízben megfőzzük. Miután...

2. 

zöldségkeverék (sárgarépa, borsó) 100 gramm  pepperóni konzerv 5 gramm  csemege uborka 50 gramm  édes paprika konzerv 75 gramm

Az uborkát és a kápia paprikát kockákra szeleteljük és egy tálba rakjuk. Hozzáadjuk a leszűrt répát borsóval és az apróra vágott pfefferoni paprikát.

Az uborkát és a kápia paprikát kockákra...

3. 

Hozzáadjuk a felszeletelt tojásokat.

Hozzáadjuk a felszeletelt tojásokat....

4. 

tejföl (14-18%) 100 gramm  majonéz 100 gramm  teljes zsírtartalmú mustár 1 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál   ½ teáskanál

A tejfölt összekeverjük a majonézzel ,mustárral, sóval és a fűszerrel.

A tejfölt összekeverjük a majonézzel...

5. 

étkezési zselatin 40 gramm  víz 225 milliliter  ecet 20 milliliter  kristálycukor 5 gramm   ¼ teáskanál

Az uborkáról leöntjük a lét 250 ml (vagy a megadott alapanyagokból készítünk öntetet) beleöntjük a zselatint,és a tasakon lévő útmutatás szerint főzzük meg.

Az uborkáról leöntjük a lét 250 ml (vagy a...

6. 

A tejfölös-majonézes mártáshoz hozzáadunk néhány kanál zselatint, majd hozzáadjuk az egészet.

A tejfölös-majonézes mártáshoz hozzáadunk...

7. 

A mártást a zöldséghez öntjük, megkeverjük és hozza adjuk az apróra vágott brokkolit.

A mártást a zöldséghez öntjük, megkeverjük...

8. 

A formákat élelmiszer fóliával béleljük ki és öntjük bele a masszát.

A formákat élelmiszer fóliával béleljük ki...

9. 

A töltött formát egy időre a hűtőbe rakjuk.

A töltött formát egy időre a hűtőbe rakjuk....

10. 

Ha a massza már elég kemény kiborítjuk a formából, eltávolítjuk a fóliát és kisebb szeletekre vágjuk.

Ha a massza már elég kemény kiborítjuk a...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés