szakacsreceptek.hu

Pikáns gombás rántotta.

    

A csípős ételek kedvelőinek, ajánljuk ezt a pikáns gombás rántottát.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
chili ½teáskanál
erdei gombák300gramm
kurkuma fűszerkeverék½teáskanál
köménymag, őrölt½teáskanál
napraforgó olaj3evőkanál
½teáskanál
tyúk tojás4darab
víz3evőkanál
víz-
vöröshagyma100gramm

1. 

erdei gombák 300 gramm  víz  köménymag, őrölt ½ teáskanál

A gombát megmossuk, megpucoljuk, szeletekre vágjuk. Vízbe rakjuk, köményt adunk hozzá és miután felforrt 5 percig abároljuk. Leszűrjük.

2. 

vöröshagyma 100 gramm  napraforgó olaj 3 evőkanál  víz 3 evőkanál

Hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és olajon megsütjük. Hozzáadjuk a gombát, összekeverjük, felöntjük vízzel és 10 percig letakarva pároljuk.

3. 

kurkuma fűszerkeverék ½ teáskanál  chili  ½ teáskanál   ½ teáskanál

Hozzáadjuk a fűszereket,sót, összekeverjük.

4. 

tyúk tojás 4 darab

Hozzáadjuk a tojást...

5. 

...és kevergetjük amíg kész nem lesz.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés