Pácolt camembert fokhagymával és hagymával

Lágy krémsajt - ínyenc finomság.
recept,recept fotó,Camembert sajt,hagyma,fokhagyma,olivaolaj,Falatkák,Gluténmentes
Falatkák
Hozzávalók
Hozzávalók
Camembert sajt | 540 1561 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
fokhagyma | 10 ?? | darab kcal | |
grill fűszerkeverék | ½ 7 | teáskanál kcal | |
hagyma | 200 88 | gramm kcal | |
olivaolaj | 350 3077 | milliliter kcal | |
piros paprika, őrölt | 2 32 | teáskanál kcal | |
szárított fokhagyma | 1 17 | teáskanál kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal |
Recept
1.
Camembert sajt 540 gramm • hagyma 200 gramm • fokhagyma 10 darab
Hat darab camembert-et háromszögekre vágunk. A hagymát megtisztítjuk, félkerekekre vágjuk és szétszedjük. Hámozzuk meg a fokhagymát.

2.
só ¼ teáskanál • grill fűszerkeverék ¼ teáskanál • piros paprika, őrölt 1 teáskanál • szárított fokhagyma ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál
Tegyük egy tálba a hagyma harmadát, és tegyük rá az elkészített sajt felét. Adjunk hozzá egészben három gerezd fokhagymát és két gerezd zúzott fokhagymát. Sóval és fűszerekkel megszórjuk.

3.
só ¼ teáskanál • grill fűszerkeverék ¼ teáskanál • piros paprika, őrölt 1 teáskanál • olivaolaj 350 milliliter • szárított fokhagyma ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál
Tegyük egy tálba a hagyma második harmadát, és tegyük rá az elkészített sajt másik felét. Adjunk hozzá egészben három gerezd fokhagymát és két gerezd zúzott fokhagymát. Sóval és fűszerekkel megszórjuk. A hagyma utolsó harmadával fejezzük be. Mindent öntsünk le olajjal, és finoman nyomkodjuk meg, hogy az olaj mindenhová jusson.

4.
A sajtot egy edénybe zárjuk le, és néhány napig hűtőszekrényben tároljuk. Ha kibírjuk hogy legalább 7 napig, nem eszünk belőle :), akkor rendkívül finom lesz. Kenyérrel vagy friss péksüteményekkel tálaljuk.

Jó étvágyat!