RECEPTEK

Pácolt camembert fokhagymával és hagymával

Pácolt camembert fokhagymával és hagymával

Lágy krémsajt - ínyenc finomság.

recept,recept fotó,Camembert sajt,hagyma,fokhagyma,olivaolaj,Falatkák,Szezonális receptek,Gluténmentes

Falatkák

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Camembert sajt540gramm
fekete bors, őrölt½teáskanál
fokhagyma10darab
grill fűszerkeverék½teáskanál
hagyma200gramm
olivaolaj350milliliter
piros paprika, őrölt2teáskanál
szárított fokhagyma1teáskanál
½teáskanál

 

Recept

1. 

Camembert sajt 540 gramm  hagyma 200 gramm  fokhagyma 10 darab

Hat darab camembert-et háromszögekre vágunk. A hagymát megtisztítjuk, félkerekekre vágjuk és szétszedjük. Hámozzuk meg a fokhagymát.

2. 

 ¼ teáskanál  grill fűszerkeverék ¼ teáskanál  piros paprika, őrölt 1 teáskanál  szárított fokhagyma ½ teáskanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál

Tegyük egy tálba a hagyma harmadát, és tegyük rá az elkészített sajt felét. Adjunk hozzá egészben három gerezd fokhagymát és két gerezd zúzott fokhagymát. Sóval és fűszerekkel megszórjuk.

3. 

 ¼ teáskanál  grill fűszerkeverék ¼ teáskanál  piros paprika, őrölt 1 teáskanál  olivaolaj 350 milliliter  szárított fokhagyma ½ teáskanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál

Tegyük egy tálba a hagyma második harmadát, és tegyük rá az elkészített sajt másik felét. Adjunk hozzá egészben három gerezd fokhagymát és két gerezd zúzott fokhagymát. Sóval és fűszerekkel megszórjuk. A hagyma utolsó harmadával fejezzük be. Mindent öntsünk le olajjal, és finoman nyomkodjuk meg, hogy az olaj mindenhová jusson.

4. 

A sajtot egy edénybe zárjuk le, és néhány napig hűtőszekrényben tároljuk. Ha kibírjuk hogy legalább 7 napig, nem eszünk belőle :), akkor rendkívül finom lesz. Kenyérrel vagy friss péksüteményekkel tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés