Nemzeti konyha▼
Több▼
CSIRKEHÚS
Csirkeszeletek kukorica-avokádó salsával
FALATKÁK
Pácolt Hermelin sajt
Baromfi nyárs sárgarépával és körtével egy gőzedényben elkészítve.
Pácolt camembert fokhagymával és hagymával
Töltött fűszeres camembert olajban
ActiFry csirkeszárny gyömbér pácban
Actifry csirke szeletek sajtban, fűszeres hasábburgonyával
Csirkemell laskagomba szósszal
PULYKAHÚS
Pácolt sült pulykacombok
Sült csirkemellek savanyú káposztával.
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
SERTÉSHÚS
Nyárs gőzfazékban
Egyszerű csirkemell brokkolival
SÜTEMÉNYEK
Banános-krémes túrós szelet
Krémes barackos szelet
HÚSLEVESEK
Abált leves
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt mézes káposzta
ÉDES ÉTELEK
Sütőben sült fánk
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Póréhagyma saláta almával
Burgonyafánk lekvárral
Zöldséges marhahúsleves
Lekváros fánk
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Rántotta szalonnával
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés