Nemzeti konyha
Több
CSIRKEHÚS
Csirkeszeletek kukorica-avokádó salsával
FALATKÁK
Pácolt Hermelin sajt
Baromfi nyárs sárgarépával és körtével egy gőzedényben elkészítve.
Pácolt camembert fokhagymával és hagymával
Töltött fűszeres camembert olajban
ActiFry csirkeszárny gyömbér pácban
Actifry csirke szeletek sajtban, fűszeres hasábburgonyával
Csirkemell laskagomba szósszal
PULYKAHÚS
Pácolt sült pulykacombok
Sült csirkemellek savanyú káposztával.
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
SERTÉSHÚS
Nyárs gőzfazékban
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapor mártás
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
Darált húsos rakott krumpli
TORTÁK
Sütés nélküli almás-mascarpone torta
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Falusi lángos
SÜTEMÉNYEK
Túrós sütemény gyümölccsel
Falusi krumpli lepény
REGGELI KÁSA
Fahéjas tejbegríz
Májas zsemle
ActiFry hermelin dióval
Bundás karfiol
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit