Nemzeti konyha
Több
CSIRKEHÚS
Csirkeszeletek kukorica-avokádó salsával
FALATKÁK
Pácolt Hermelin sajt
Baromfi nyárs sárgarépával és körtével egy gőzedényben elkészítve.
Pácolt camembert fokhagymával és hagymával
Töltött fűszeres camembert olajban
ActiFry csirkeszárny gyömbér pácban
Actifry csirke szeletek sajtban, fűszeres hasábburgonyával
Csirkemell laskagomba szósszal
PULYKAHÚS
Pácolt sült pulykacombok
Sült csirkemellek savanyú káposztával.
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
SERTÉSHÚS
Nyárs gőzfazékban
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Patiszonfőzelék
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Töltött besütött kifli
Krémes sütőtök szelet
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés