Csirkeszeletek kukorica-avokádó salsával
Könnyű ebéd, amelyben az avokádó krémes, kukorica ropogós textúrát kölcsönöz a salsának.
recept,recept fotó,csirkemell,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,avokádó,Csirkehús,Gluténmentes ,Laktózmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
avokádó | 1 | darab | |
csirkemell | 300 | gramm | |
grill fűszerkeverék | 1 | evőkanál | |
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 150 | gramm | |
olivaolaj | 2 | evőkanál | |
só | - | ||
újhagyma | 1 | darab |
Recept
1.
csirkemell 300 gramm • só • grill fűszerkeverék 1 evőkanál
A csirke húst szeletekre vágjuk, finoman kiklopfoljuk, sózzuk, fűszerezzük.
2.
olivaolaj 2 evőkanál
Egy grillserpenyőben hirtelen felforrósítjuk az olajat. A húst óvatosan a serpenyőbe rakjuk, mindkét oldalát megsütjük.
3.
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 150 gramm • újhagyma 1 darab
Egy tálban keverjük össze a kukoricát és az apróra vágott újhagymát.
Jó étvágyat!