Csirkeszeletek kukorica-avokádó salsával

Könnyű ebéd, amelyben az avokádó krémes, kukorica ropogós textúrát kölcsönöz a salsának.
recept,recept fotó,csirkemell,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,avokádó,Csirkehús,Gluténmentes ,Laktózmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
| avokádó | 1 ?? | darab kcal | |
| csirkemell | 300 330 | gramm kcal | |
| grill fűszerkeverék | 1 42 | evőkanál kcal | |
| morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 150 140 | gramm kcal | |
| olivaolaj | 2 264 | evőkanál kcal | |
| só | 0 ?? | kcal | |
| újhagyma | 1 ?? | darab kcal |
Recept
1.
csirkemell 300 gramm • só • grill fűszerkeverék 1 evőkanál
A csirke húst szeletekre vágjuk, finoman kiklopfoljuk, sózzuk, fűszerezzük.

2.
olivaolaj 2 evőkanál
Egy grillserpenyőben hirtelen felforrósítjuk az olajat. A húst óvatosan a serpenyőbe rakjuk, mindkét oldalát megsütjük.

3.
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 150 gramm • újhagyma 1 darab
Egy tálban keverjük össze a kukoricát és az apróra vágott újhagymát.


Jó étvágyat!























