szakacsreceptek.hu

Csirkepaprikás

Egyszerű recept, amely kevés hozzávalót igényel.

 

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

 

 
 
Csilipaprika, szárított1darab
Csirkemell400gramm
Fekete bors, őrölt½teáskanál
Fűszersó1.5teáskanál
Gulyás fűszerkeverék1.5teáskanál
Hagyma2darab
Napraforgó olaj
Piros paprika, őrölt1.5teáskanál
Szójamártás1evőkanál
1csipet

1. 

napraforgó olaj  hagyma 2 db

A hagymát olajon üvegesre pirítjuk.

2. 

csirkemell 400 g   1 csipet  fekete bors, őrölt ½ TK  fűszersó 1.5 TK  gulyás fűszerkeverék 1.5 TK  piros paprika, őrölt 1.5 TK

Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet, sót, borsot, vegetát, gulyás fűszert és az őrölt piros paprikát.

3. 

szójamártás 1 EK  csilipaprika, szárított 1 db

Néhány perc után felöntjük vízzel, és puhára főzzük. A végén szójamártást adunk hozzá és ízlés szerint szárított chilli paprikát. Köretként használhatunk tésztát, rizst vagy burgonyapürét.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés