Csirkepaprikás
Egyszerű recept, amely kevés hozzávalót igényel.
recept,recept fotó,csirkemell,piros paprika, őrölt,Csirkehús,A magyar konyha receptjei,Laktózmentes ,Gluténmentes
Csirkehús
A magyar konyha receptjei
Hozzávalók
Hozzávalók
csirkemell | 400 | gramm | |
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
gulyás fűszerkeverék | 1.5 | teáskanál | |
hagyma | 2 | darab | |
napraforgó olaj | - | ||
piros paprika, őrölt | 1.5 | teáskanál | |
szárított chili paprika | 1 | darab | |
szójamártás | 1 | evőkanál | |
só | 1 | csipet | |
ételízesítő | 1.5 | teáskanál |
Recept
2.
csirkemell 400 gramm • só 1 csipet • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • ételízesítő 1.5 teáskanál • gulyás fűszerkeverék 1.5 teáskanál • piros paprika, őrölt 1.5 teáskanál
Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet, sót, borsot, vegetát, gulyás fűszert és az őrölt piros paprikát.
3.
szójamártás 1 evőkanál • szárított chili paprika 1 darab
Néhány perc után felöntjük vízzel, és puhára főzzük. A végén szójamártást adunk hozzá és ízlés szerint szárított chilli paprikát. Köretként használhatunk tésztát, rizst vagy burgonyapürét.
Jó étvágyat!