Csirkemell ananásszal, mazsolával és rizzsel

Egyszerűen elkészíthető mennyei csirkemell, mazsolával és ananásszal.
recept,recept fotó,szárított ananász,mazsola,csirkemell,Csirkehús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Laktózmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
| csirkemell | 600 660 | gramm kcal | |
| mazsola | 50 142 | gramm kcal | |
| rizsa | 250 860 | gramm kcal | |
| szárított ananász | 150 428 | gramm kcal | |
| szójamártás | 2 42 | evőkanál kcal | |
| só | 0 ?? | kcal | |
| ásványvíz | 0 ?? | kcal | 
Recept
1.
szárított ananász 150 gramm • mazsola 50 gramm • csirkemell 600 gramm • só • szójamártás 2 evőkanál
A szárított ananászt és a mazsolát rövid időre hideg vízbe áztatjuk. A csirkemellet megmossuk, felvágjuk, és beletesszük a első (legalsó) pároló edénybe, sózzuk, és megkenjük szójaszósszal, megszórjuk mazsolával és ananász darabokkal.b

2.
rizsa 250 gramm • só • ásványvíz
A rizst egy szita segítségével alaposan átmossuk folyó víz alatt, lecsepegtetjük, majd beletesszük a rizsfőző edényben, sózzuk és felöntjük szénsavas vízzel kb. 1,5 cm-ig a rizs fölé. A rizses edényt beletesszük a pároló edény második fokozatába. Letakarjuk és 40 percig pároljuk.

Jó étvágyat!
























