RECEPTEK

Csirkemell ananásszal, mazsolával és rizzsel

Csirkemell ananásszal, mazsolával és rizzsel

Egyszerűen elkészíthető mennyei csirkemell, mazsolával és ananásszal.

recept,recept fotó,szárított ananász,mazsola,csirkemell,Csirkehús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Laktózmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csirkemell600gramm
mazsola50gramm
rizsa250gramm
szárított ananász150gramm
szójamártás2evőkanál
0
ásványvíz-

 

Recept

1. 

szárított ananász 150 gramm  mazsola 50 gramm  csirkemell 600 gramm    szójamártás 2 evőkanál

A szárított ananászt és a mazsolát rövid időre hideg vízbe áztatjuk. A csirkemellet megmossuk, felvágjuk, és beletesszük a első (legalsó) pároló edénybe, sózzuk, és megkenjük szójaszósszal, megszórjuk mazsolával és ananász darabokkal.b

2. 

rizsa 250 gramm    ásványvíz

A rizst egy szita segítségével alaposan átmossuk folyó víz alatt, lecsepegtetjük, majd beletesszük a rizsfőző edényben, sózzuk és felöntjük szénsavas vízzel kb. 1,5 cm-ig a rizs fölé. A rizses edényt beletesszük a pároló edény második fokozatába. Letakarjuk és 40 percig pároljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés