RECEPTEK

Színes húsos - zöldséges ragu

Színes húsos - zöldséges ragu

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Finom, könnyű ragu csirkehúsból, színes, és vitamindús zöldségekkel. Köretnek kiváló rizs, illetve tészta.

recept,recept fotó,csirkemell,kápia paprika, friss,hüvelyes bab, zöld, fagyasztott,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,sampinyon (konzerv),Csirkehús,Gluténmentes ,Laktózmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

csirkemell

450

496

gramm

kcal

fekete bors, őrölt

½

9

teáskanál

kcal

fokhagyma

2

??

darab

kcal

hagyma

1

??

darab

kcal

hüvelyes bab, zöld, fagyasztott

100

30

gramm

kcal

kremsi mustár

1

17

evőkanál

kcal

kukoricakeményítő

2

109

evőkanál

kcal

kápia paprika, friss

1

??

darab

kcal

morzsolt csemegekukorica vákuumzárású

150

140

gramm

kcal

napraforgó olaj

4

540

evőkanál

kcal

paradicsom

1

??

darab

kcal

sampinyon (konzerv)

115

25

gramm

kcal

szójamártás

2

42

evőkanál

kcal

0

??

kcal

víz

¼

0

liter

kcal

ételízesítő

2

0

teáskanál

kcal

 

Recept

1. A hús pácolása

csirkemell 450 gramm  napraforgó olaj 4 evőkanál  kremsi mustár 1 evőkanál  szójamártás 2 evőkanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  ételízesítő 2 teáskanál 

A megmosott és megszárított húst vékony csíkokra vágjuk. Olaj, mustár, szója mártás, só és fűszer összekeverésével elkészítjük a pácot. A csirkehúst összekeverjük a páccal, majd az ízek keveredése végett a hűtőben állni hagyjuk egy óráig.

A megmosott és megszárított húst vékony...

2. 

hagyma 1 darab

Mélyebb serpenyőbe, vagy lábasban üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a pácolt húst. Addig pirítjuk amíg a hús megpuhul.

Mélyebb serpenyőbe, vagy lábasban üvegesre...

3. 

kápia paprika, friss 1 darab  fokhagyma 2 darab  morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 150 gramm  sampinyon (konzerv) 115 gramm

Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a felvagdalt foghagymát, a csíkokra vágott piros paprikát, kukoricát és a sampinyon gombát.

Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a felvagdalt...

4. 

paradicsom 1 darab  hüvelyes bab, zöld, fagyasztott 100 gramm

Továbbá hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot és a zöldbabot.

Továbbá hozzáadjuk az apróra vágott...

5. 

víz ¼ liter  kukoricakeményítő 2 evőkanál

A vízben szétkeverjük az ételsűrítőt, vagy a finom lisztet, és beleöntjük a forrásban lévő ételbe. Egy kis ideig még főzzük, majd tálaljuk.

A vízben szétkeverjük az ételsűrítőt, vagy...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés