szakacsreceptek.hu

Töltött csirkemell sütőtök pestóval.

    

Egy finom csirkemell recept sütőtök töltelékkel teli kesu dióval.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
csirkemell4darab
hagyma50gramm
hokaido tök100gramm
kesudió50gramm
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású75gramm
napraforgó olaj2evőkanál
piros paprika, őrölt¼teáskanál
¾teáskanál

1. 

hokaido tök 100 gramm  kesudió 50 gramm  morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 75 gramm  hagyma 50 gramm   ½ teáskanál

A megadott alapanyagokat együtt jól összeturmixoljuk.

2. 

csirkemell 4 darab

A hús szeletekben egy éles kés segítségével mélyedéseket csinálunk ahová majd a tölteléket töltjük.

3. 

Megtöltjük az elkészített töltelékkel és egy fogvájóval rögzítjük a hűst hogy ki ne folyjon a töltelék.

4. 

 ¼ teáskanál  piros paprika, őrölt ¼ teáskanál

A megtöltött csirkemelleket egy zsiradékkal megkent sütőlapra helyezzük el. Sózzuk és egy pici őrölt piros paprikával is megszórjuk.

5. 

napraforgó olaj 2 evőkanál

Lefedve 200 °C sütjük kb 1 órán keresztül.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés