Töltött csirkemell sütőtök pestóval.

Egy finom csirkemell recept sütőtök töltelékkel teli kesu dióval.
recept,recept fotó,hokaido tök,kesudió,csirkemell,Csirkehús,Gluténmentes ,Laktózmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
csirkemell | 4 ?? | darab kcal | |
hagyma | 50 22 | gramm kcal | |
hokaido tök | 100 40 | gramm kcal | |
kesudió | 50 287 | gramm kcal | |
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 75 70 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 2 270 | evőkanál kcal | |
piros paprika, őrölt | ¼ 4 | teáskanál kcal | |
só | ¾ 0 | teáskanál kcal |
Recept
1.
hokaido tök 100 gramm • kesudió 50 gramm • morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 75 gramm • hagyma 50 gramm • só ½ teáskanál
A megadott alapanyagokat együtt jól összeturmixoljuk.

2.
csirkemell 4 darab
A hús szeletekben egy éles kés segítségével mélyedéseket csinálunk ahová majd a tölteléket töltjük.

3.
Megtöltjük az elkészített töltelékkel és egy fogvájóval rögzítjük a hűst hogy ki ne folyjon a töltelék.

4.
só ¼ teáskanál • piros paprika, őrölt ¼ teáskanál
A megtöltött csirkemelleket egy zsiradékkal megkent sütőlapra helyezzük el. Sózzuk és egy pici őrölt piros paprikával is megszórjuk.


Jó étvágyat!