Töltött csirkemell sütőtök pestóval.

Egy finom csirkemell recept sütőtök töltelékkel teli kesu dióval.
recept,recept fotó,hokaido tök,kesudió,csirkemell,Csirkehús,Gluténmentes ,Laktózmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
| csirkemell | 4 ??  | darab kcal  | |
| hagyma | 50 22  | gramm kcal  | |
| hokaido tök | 100 40  | gramm kcal  | |
| kesudió | 50 287  | gramm kcal  | |
| morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 75 70  | gramm kcal  | |
| napraforgó olaj | 2 270  | evőkanál kcal  | |
| piros paprika, őrölt | ¼ 4  | teáskanál kcal  | |
| só | ¾ 0  | teáskanál kcal  | 
Recept
1.
hokaido tök 100 gramm • kesudió 50 gramm • morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 75 gramm • hagyma 50 gramm • só ½ teáskanál
A megadott alapanyagokat együtt jól összeturmixoljuk.

2.
csirkemell 4 darab
A hús szeletekben egy éles kés segítségével mélyedéseket csinálunk ahová majd a tölteléket töltjük.

3.
Megtöltjük az elkészített töltelékkel és egy fogvájóval rögzítjük a hűst hogy ki ne folyjon a töltelék.

4.
só ¼ teáskanál • piros paprika, őrölt ¼ teáskanál
A megtöltött csirkemelleket egy zsiradékkal megkent sütőlapra helyezzük el. Sózzuk és egy pici őrölt piros paprikával is megszórjuk.


Jó étvágyat!






















