szakacsreceptek.hu

Grillezett csirke húsgombócok édesköménnyel

Lágy grillezett húsgombócok csirkemellekből és édesköményből valamint tömjénből készített pácban.

 

Adag: 2

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

 

 
 
Csirkemell500gramm
Fekete bors, őröltg
Kakukkfű½teáskanál
Olivaolaj3evőkanál
½teáskanál
Édeskömény mag½teáskanál

1. 

édeskömény mag ½ TK  kakukkfű ½ TK   ½ TK  fekete bors, őrölt  olivaolaj 3 EK  csirkemell 500 g

Mozsárban édesköményt, tömjént, sót és fekete borsot törünk össze, majd csíkokra vágott csirkemellekre az olajjal együtt jól megkenjük. A pácban minimum 2 órát állni hagyjuk.

2. 

Forró serpenyőben grillezzük mindkét oldaláról két - két percig.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés