Grillezett csirke húsgombócok édesköménnyel

Lágy grillezett húsgombócok csirkemellekből és édesköményből valamint tömjénből készített pácban.
recept,recept fotó,édeskömény mag,csirkemell,Csirkehús,Nyári grill receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
csirkemell | 500 550 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
kakukkfű | ½ 3 | teáskanál kcal | |
olivaolaj | 3 396 | evőkanál kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
édeskömény mag | ½ 9 | teáskanál kcal |
Recept
1.
édeskömény mag ½ teáskanál • kakukkfű ½ teáskanál • só ½ teáskanál • fekete bors, őrölt • olivaolaj 3 evőkanál • csirkemell 500 gramm
Mozsárban édesköményt, tömjént, sót és fekete borsot törünk össze, majd csíkokra vágott csirkemellekre az olajjal együtt jól megkenjük. A pácban minimum 2 órát állni hagyjuk.

2.
Forró serpenyőben grillezzük mindkét oldaláról két - két percig.

Jó étvágyat!