szakacsreceptek.hu

Actifry Csirke nyárson

Actifry Csirke nyárson

    

Actifry recept színes és közkedvelt nyárson sült csirkére zöldséggel, gyömbéres pácban.

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

közepes

 

 

1. 

csirkemell 400 gramm  kápia paprika, friss 1 darab  árvai szalonna 200 gramm  hagyma 1 darab  cukkini 1 darab

A csirke mellett, paprikát, szalonnát és hagymát kockákra vágjuk, a cukkinit vastagabb karikákra.

2. 

A hurkapálcikákat ketté törjük és felváltogatva felszurkáljuk a hozzávalókat.

3. 

fokhagyma 1 gerezd  napraforgó olaj 1 L  piros paprika, őrölt ½ teáskanál  őrölt gyömbér ½ teáskanál  fekete bors, egész ½ teáskanál  szójamártás 1 teáskanál  méz  1 teáskanál

A pác elkészítéséhez szükségünk van préselt fokhagymára, olajra, piros paprikára, gyömbérre, borsra, szója szószra és mézre. A hozzávalókat összekeverjük, és megkenjük vele a hurkapálcikára szúrt hozzávalókat.

4. A felső rész - sütő

A felső részre ráhelyezzük a pálcikákra szúrt csirke húst.

A felső rész - sütő

5. 

A sütő tállal behelyezzük az Actifry grillbe, amelyen beállítjuk a "csirke" programot és 9 percig grillezzük.

6. 

A grillezési idő letelte után a húst megfordítjuk és további két percig grillezzük.

Jó étvágyat!

csirkemell400gramm
cukkini1darab
fekete bors, egész½teáskanál
fokhagyma1gerezd
hagyma1darab
kápia paprika, friss1darab
méz 1teáskanál
napraforgó olaj1
piros paprika, őrölt½teáskanál
szójamártás1teáskanál
árvai szalonna200gramm
őrölt gyömbér½teáskanál

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés